Freshful by eMAG a depășit 65.000 de clienți în București și Ilfov. Livratorii au transportat peste 455.000 de comenzidoar 3 minute sa citesti articolul

freshful produse locale

Freshful, primul hypermarket 100% online din România anunță că, între 1 ianuarie și 15 decembrie 2022, livratorii Freshful au transportat 456.876 de comenzi către cei peste 65.000 de clienți din București și Ilfov.

Trei din patru clienți sunt abonați Genius și au putut să se bucure nu doar de timpul salvat folosind aplicația mobilă, ci și de economiile aferente taxei de transport și a ofertelor exclusive Genius.

Începând cu 15 decembrie, clienții Freshful primesc un estimat de livrare mai precis de aproximativ 20 minute, pentru a ști exact și în timp real când vor intra în posesia cumpărăturilor.

Dacă un client Freshful alege livrarea comenzii în intervalul 10:00-12:00, odată cu lansarea funcționalității ETA acesta poate vedea în site și în app că livratorul Freshful sosește, spre exemplu, între 11:20 și 11:40. Această nouă funcționalitate oferă mai multă predictibilitate și flexibilitate clienților care vor putea să își planifice mai bine agenda, pentru că acum vor afla cu precizie cât timp au la dispoziție până vine livratorul cu bunătățile comandate.

Andrei Popescu Freshful by eMAG

„Înainte de a închide primul nostru an de activitate nu am slăbit motoarele, din contră, am continuat investițiile și le-am direcționat către îmbunătățirea procesului logistic al companiei, în planificarea optimizată a rutelor de livrare, optimizarea timpului de livrare și analiza datelor, alături de noul nostru partener, ORTEC. Așa s-a născut și funcționalitatea ETA. Scopul pe termen lung este să luăm decizii mai bune în ceea ce privește alocarea mai multor tipuri de resurse și, foarte important pentru consumator, să oferim mai multă vizibilitate și control în procesul de livrare a comenzilor.”
Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG

Cele mai comandate produse de pe Freshful by eMAG

Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online cu sourcing direct (fără intermediari) din România, a analizat și care au fost produsele vedetă comandate de clienții săi.

În top conduce, cum era de așteptat, apa plată la doi litri, cu peste 930.000 de sticle vândute, urmată de banane cu 115.590 kg și avocado ready to eat cu 84.764 buc. În topul categoriilor se evidențiază produsele de bază (ulei, zahăr, făină, orez), dar și produsele și specialitățile din carne și pește.

În plus, în perioada sărbătorilor, flota de mașini și livratori a fost suplimentată iar programul de livrare a fost extins până la ora 24:00, astfel încât și mai mulți clienți să se bucure de timpul câștigat, evitând traficul și aglomerația din magazine.

Arnaud Dussaix Freshful

„Perioada sărbătorilor care tocmai a început este una în care clienții consumă mai mult și mai divers. Astfel că ne așteptăm ca luna decembrie să reprezinte cam o lună și jumătate obișnuită din punct de vedere al volumelor de vânzări. Observăm deja o preferință a consumatorilor Freshful pentru produse festive și tradiționale, precum cozonacul, toba, salata boeuf, sarmalele, diverse dulciuri sau fructe exotice, citricele, carnea de porc sau băuturile spumante dar și cutiile cadou cu produse cosmetice, jucării și cutii cadou cu produse alcoolice.”
Arnaud Dussaix, Strategy consultant Freshful by eMAG

În primul an de activitate Freshful, 70% din totalul comenzilor s-au înregistrat în aplicația mobilă, iar comportamentul de plată al consumatorilor s-a încadrat în estimările inițiale. 65% din totalul plătilor s-au realizat online, direct pe Freshful.ro și în aplicația de mobil, atât cu card bancar cât și cu cardul de tichete de masă Edenred.

La final de 2022, Freshful numără peste 600 de angajați care asigură zi de zi calitatea produselor, a comenzilor, a comunicării cu clienții și a experienței digitale în web și mobile app. Serviciul de livrare în aceeași zi sau livrare programată pentru următoarele zile se realizează cu o flotă auto care astăzi numără peste 150 mașini cu temperatură controlată.

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20,000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro sau în aplicația iOS și Android, acoperind momentan Bucureștiul și mare parte din localitățile ilfovene.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Alții au citit și...

  top-shop.ro

  Citește și...

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.