Peste 300 de afaceri sprijinite în programul factory by RAIFFEISEN BANKdoar 2 minute sa citesti articolul

factory by raiffeisen bank

În ultimii 5 ani, programul factory by RAIFFEISEN BANK a contribuit la dezvoltarea a peste 300 de afaceri, cu runde de finanțări în valoare totală de 12 milioane de euro. Business-urile sprijinite au dus la crearea a sute de locuri de muncă și au contribuit la dezvoltarea economiei locale și la creșterea ratei de angajare din România.

Astfel, programul factory by RAIFFEISEN BANK a devenit o resursă importantă de sprijin pentru antreprenorii români care își doresc să-și dezvolte afacerile și să-și îndeplinească visul, prin oferirea de resurse financiare și know-how atât de necesare pentru toți cei aflați la început de drum.

Participanții în program care au accesat serviciile oferite de factory au beneficiat de consultanță specializatăcare i-a ajutat să-și dezvolte afacerea, de traininguri care le-au îmbunătățit cunoștintele și abilitățile, dar și de acces la finanțare prin intermediul căreia au putut să investească în proiecte noi sau să-și dezvolte afacerea existentă.

start up torturi

„Finanțarea factory a însemnat pentru noi trecerea într-o noua etapă de dezvoltare: am trecut din online în offline, deschizând primul concept store Angeline Cake Boutique. Fără această finanțare am fi reușit sădeschidem concept store-ul mult mai târziu, cu mult mai multă dificultate, iar Angeline Cake Boutique nu ar mai fi aici, în acest moment.

Pentru noi experiența factory by RAIFFEISEN BANK a însemnat mult mai mult decât deschiderea unui concept store, a reprezentat deschiderea unor noi oportunități pe termen lung. Suntem recunoscători pentru acest parteneriat și suntem încrezători în drumul pe care am pornit” a declarat Marius Simion, antreprenorul din spatele Angeline Cake Boutique.

Pe parcursul celor 5 ani, în jurul factory, s-a format și o comunitate dinamică și invatoare de antreprenori și parteneri strategici care vor continua să facă mediul de business din România mai bun, mai echitabil și mai prosper

„Ne bucurăm să vedem că mediul de business din România crește constant de la an la an și că prin programul factory am reușit să contribuim și noi la formarea antreprenorilor români de mâine. Pe viitor, ne propunem să dezvoltăm programul și mai mult pentru a veni în întâmpinarea mai multor nevoi ale clienților noștri și ne dorim să fim în continuare un stâlp de sprijin și un partener de durată pentru antreprenorii din România. Prin deschiderea ușilor băncii pentru micile afaceri românești, sperăm să creăm un mediu de afaceri favorabil, să îmbunătățim calitatea vieții tuturor celor implicați și să creștem potențialul de dezvoltare a țării. Vrem să ajutăm România să devină unul dintre cele mai bune locuri pentru a face afaceri în Europa”, menționează Bianca Chișulescu, Program Manager factory by RAIFFEISEN BANK.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.