Franciza LaDoiPași – 2.000 de magazine deschise în toată țaradoar 3 minute sa citesti articolul

la doi pasi

Rețeaua LaDoiPași, lansată și dezvoltată de METRO România, marchează deschiderea magazinului cu numărul 2.000. LaDoiPași anunță, astăzi, deschiderea magazinului 2.000 în comuna Osica de Sus, județul Olt.

În ultimii ani, rețeaua de magazine de proximitate LaDoiPași s-a extins accelerat, devenind cea mai mare comunitate de antreprenori independenți din România, iar astăzi inaugurează magazinul 2.000.


Despre cum să deschizi o franciză LaDoiPași, poți descoperi detalii în acest material de pe start-up.ro.


“Ne-am asumat misiunea de a fi campionul afacerilor independente, un partener de încredere și de cursă lungă pentru ele, iar toate eforturile noastre au fost concentrate în această direcție. Afacerile independente continuă să aibă un rol important în societate și ele trebuie încurajate, atât pentru rolul lor în economie, cât și pentru beneficiile pe care le aduc în comunități. Deschiderea magazinului LaDoiPași 2.000 reprezintă o piatră de hotar și un succes al eforturilor noastre de a construi comunități durabile. De 11 ani, prin franciza LaDoiPași, METRO susține revânzătorii care au aderat la acest concept, îi consiliază și îi sprijină în toate aspectele importante ale business-urilor pe care le conduc”, menționează Adrian Ariciu, CEO METRO România.

„Le mulțumesc partenerilor noștri pentru încrederea în proiectul LaDoiPași și reconfirm angajamentul pentru susținerea afacerilor independente și a antreprenorilor locali. Consolidăm în continuare conceptul de franciză, dezvoltând sortimentul de produse și de servicii integrate, ca răspuns la nevoile comunităților. Alături de ei, oferim consumatorilor o experiență plăcută de cumpărare, în cadul unor magazine moderne și suntem responsabili de a ne îmbunătăți, împreună, performanța. Avem încredere în acest model de business, care va atinge peste 2.500 magazine la sfârșitul anului următor, pentru a rămâne un vector al comunităților locale”, declară Irinel Popescu, Director de Franciză al METRO România.

Franciza LaDoiPași – magazinul din comună transformat într-unul modern

Magazinul 2.000 a fost deschis la inițiativa unor antreprenori din sudul țării. Din dorința de a dezvolta o afacere sustenabilă, care să deservească nevoile celor peste 4.000 de locuitori din comunitate, doi antreprenori din comuna Osica de Sus, județul Olt, s-au hotărât să dea un suflu nou spațiului care fusese, cândva, magazinul copilăriei lor.

Cu ajutorul experților METRO România, antreprenorii au investit în remodelarea fostului magazin, transformat astăzi într-un modern magazin LaDoiPași. ”

Suntem locuitori ai comunei și cunoaștem nevoile oamenilor din comunitate. Cu ajutorul METRO România am reușit să deschidem un magazin ce va contribui la bunăstarea comunității, prin sortimentul de peste 3.000 de articole, ce include o varietate de produse de calitate, la prețuri accesibile, de la legume-fructe și carne proaspătă, până la patiserie caldă și produse marcă proprie ARO sau FineLife”, punctează Cornelia Mihaela Voinea, proprietarul magazinului 2.000 din rețeaua LaDoiPași.

Ce presupune investiția în franciza LaDoiPași

Cei care doresc să achiziționeze o franciză LaDoiPași vor investi în propria afacere, în funcție de spațiul care va fi transformat, precum și de nevoile comunității pe care o vor deservi.

În acest parteneriat, contribuția METRO România începe de la aderarea la conceptul LaDoiPași și vizează deschiderea magazinului, elementele de branding, de mercantizare, dotările cu echipamente și suport IT, materialele promoționale, campaniile de promovare la nivel național, campaniile de loialitate și aniversare, dar și transferul de know-how și instrumentele de lucru în retail.

Cel mai important element de diferențiere a conceptului LaDoiPași, pe piața locală, îl reprezintă păstrarea independenței antreprenorilor. Dincolo de aceasta, se adaugă varietatea produselor comercializate în magazine, autenticitatea spațiilor care împrumută elemente din comerțul modern, dar care păstrează, totodată, familiaritatea comerțului tradițional, gradul de flexibilitate, dar și oportunitățile de evoluție create pentru antreprenorii LaDoiPași.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.