Distinctmob: mobilierul scolar de la furnizori de topdoar 2 minute sa citesti articolul

distinctmob mobilier scolar

Scoala este mediul in care copiii petrec o buna parte a timpului. Locul unde invata sa scrie si sa citeasca si unde iau contact cu primele responsabilitati trebuie sa fie un mediu placut. Aceste schimbari din viata lor pot parea dificile, iar trecerea de la joaca continua la obligatia temelor, o sarcina neplacuta. Pentru a avea parte de o sala de clasa placuta care sa ii atraga pe elevi, alegerea unui mobilier scolar este foarte importanta.

Pentru ca investitia in piesele de mobilier scolare sa nu fie una gresita, furnizorul trebuie sa fie unul consacrat pe aceasta nisa. Generatii de copii se vor folosi de aceste piese de mobilier, iar aspectul lor este foarte important pentru a crea o stare de bine. Adultii inteleg mult mai bine efectul trecerii timpului si a utilizarii bancilor, scaunelor sau dulapurilor, insa copiii vor vedea doar perspectiva de ansamblu.

Pentru ca elevii sa se bucure pe deplin de aceasta perioada, iar unitatile de invatamant sa nu mai fie privite cu atat de multa teama, Distinctmob.ro vine in sprijinul parintilor, dascalilor si, cel mai important, a copiilor. Modul in care o sala de clasa arata se reflecta foarte mult in atractia sau, dupa caz, respingerea copiilor fata de acel mediu.

Siguranta celor mici si confortul sunt pe primul plan in alegerile clientilor. Dat fiind ca aceste doua aspecte sunt general valabile, furnizorul alege sa lucreze doar cu materie prima de top. Pe langa faptul ca asigura o rezistenta extrem de mare in timp, sunt si sigure pentru a fi utilizate de cei mici.

Pupitrele scolare sunt conforme cu standardele de calitate in vigoare, avand toate masurile necesare pentru ca furnizorul sa poata garanta durabilitate. Dopurile din plastic sunt antiderapante si, in acelasi timp, feresc podeaua de zgarieturi. Echipa de profesionisti care lucreaza sub semnul acestui producator de mobila din Romania respecta intru totul procesul tehnic, astfel incat, celelalte elemente ale salii de curs sa nu fie afectate.

Eficientizarea spatiului cu mobilier scolar

Spatiul liber este foarte important in toate salile in care prescolarii isi petrec timpul. Pe langa orele de curs, acestia au si bine-meritatele pauze pe care le asteapta cu mare interes. Fie ca aleg sa isi petreaca pauza in clasa, fie in curtea untitatii de invatamant, au nevoie de suficient loc pentru a se putea recrea prin joc si interactiune.

Alegerea celui mai potrivit mobilier de școala pentru elevi trebuie sa se faca in baza catorva obiective esentiale. Pe langa cele mentionate anterior, de a fi sigure si placute, ele trebuie sa nu ocupe foarte mult loc. Bancile si scaunele vor avea suprafata necesara pentru a le asigura spatiul suficient elevilor pentru invatat.

Eficientizarea spatiului din salile de clasa este si ceea ce au urmarit cei de la Distinctmob atunci cand au proiectat elementele de mobilier destinate unitatilor de invatamant. Spre exemplu, pupitrele scoalare realizare de acestia sunt prevazute cu un carlig pentru ghiozdane. Astfel, spatiul de sub banca poate fi destinat obiectelor de interes principal, iar cuierele strict pentru haine.

Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.