Cum să îți construiești o carieră de succes ca PHP developer. Descoperă ce avantaje ai ca programator la Expert Software!doar 3 minute sa citesti articolul

expert software

PHP este un limbaj de programare folosit la scară largă în web development și aplicații business. Tool-urile open source și viteza au făcut ca PHP să devină unul dintre limbajele de programare cele mai utilizate pentru crearea de aplicații web. De aceea, specializarea de programator PHP a devenit foarte căutată în domeniul IT. Dacă vrei să îți construiești o carieră de succes ca PHP developer, trebuie să știi că Expert  Software, companie românească de IT, își mărește echipa de programatori mid-level și senior. Descoperă mai departe care sunt atuurile unui programator PHP de succes și ce beneficii ai dacă te alături echipei Expert Software!

Pași către a deveni un bun profesionist în PHP

În climatul competitiv de astăzi, este important pentru business-uri să creeze website-uri atractive, ce funcționează cu rapiditate și care facilitează realizarea de task-uri multiple. PHP este preferat altor limbaje de programare deoarece oferă utilizabilitate și eficiență atunci când este folosit în dezvoltarea de site-uri sau aplicații web. Astfel, ca programator PHP vei avea întotdeauna oportunități în carieră. Iată câteva recomandări care te vor ajuta să devii un bun profesionist:

1. Fii tot timpul la curent cu noutățile. În IT, procesul de învățare nu se încheie niciodată. Este un domeniu dinamic, în continuă schimbare. Este foarte important să fii la curent cu noile trenduri și să urmărești schimbările care apar, pentru a rămâne un bun developer în această industrie competitivă. Urmărește website-urile specializate și participă la evenimente și conferințe din domeniul IT pentru a afla ce este nou și relevant pentru activitatea ta.

2. Alocă timp suficient pentru înțelegerea proiectelor. Un obicei care îți va fi de mare ajutor este analiza minuțioasă și înțelegerea deplină a proiectului alocat. Această etapă te va ajuta la scrierea codului potrivit.

3. Creează legături cu alți programatori. Făcând parte dintr-o comunitate de programatori, ai posibilitatea de a te menține conectat la trenduri, noutăți, dar și de a schimba idei despre diferite modalități și tehnici de lucru.

4. Dezvoltă-ți cât mai bine abilitățile de comunicare. Ca programator PHP, vei lucra de multe ori în cadrul unei echipe de development. Acest lucru înseamnă că trebuie să comunici cât mai eficient cu colegii, managerii și clienții, pentru a colabora și a obține rezultatele așteptate.

5. Căutarea constantă a soluțiilor creative. Abordarea problemelor dintr-o perspectivă nouă și modul de gândire outside the box sunt calități importante ale unui bun PHP developer. Caută tot timpul soluții creative și testează-le până când o vei găsi pe cea ideală pentru proiectul la care lucrezi.

Ești programator PHP mid-level sau senior? Alătură-te echipei Expert Software!

Dacă ești PHP developer (mid-level sau senior), trebuie să știi că Expert Software, companie românească de IT, își mărește echipa. Vei face parte din echipa de programatori responsabili de derularea proiectelor de digitalizare și de implementarea serviciilor furnizate de platforma Expert Supplier, realizată de Expert Software. Este important să cunoști foarte bine limbajul de programare PHP și să fii familiarizat cu tehnologii precum Symfony 4, Angular 12, Oracle, MySQL, CSS, HTML, JavaScript și jQuery.

Iată ce beneficii vei avea:

 • salariu competitiv
 • card de sănătate cu abonament “Extra” la Sanador;
 • team building-uri, petrecere de Crăciun, jocuri de societate;
 • sală de gaming;
 • fructe, cafea și apă;
 • birou modern lângă metrou (Splaiul Independenței nr. 319C, Trust Center, etaj 1 – lângă stația Petrache Poenaru);
 • lucru parțial remote, cu posibilitatea de a alege din mai multe variante, până la o zi la birou la două săptămâni.

Trimite CV-ul tău pe adresa jobs@xpertsoft.ro!

Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun comentariu
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.