Cum să cumpărați Ethereum în Europadoar 4 minute sa citesti articolul

ethereum in europa

Dacă cauți informații despre cum să cumperi Ethereum în Europa, cu siguranță ești familiarizat cu hype-ul criptomonedei. Pe baza capitalizării pieței, Ethereum este a doua cea mai mare criptomonedă din lume, după Bitcoin. Ethereum, ca și Bitcoin, se extinde rapid în fiecare colț al globului, atrăgând interesul pasionaților de criptomonede din întreaga lume.

Dacă locuiți în Europa și doriți să adăugați Ethereum în portofoliul dumneavoastră de criptomonede, acest articol vă va arăta cum. Aici, vă vom arăta cum să cumpărați Ethereum în Europa într-un mod simplu și direct. Continuați să citiți pentru a afla despre toate valorile pe care le-am inclus în acest articol.

În primul rând, ce este Ethereum?

Dacă nu sunteți familiarizat cu Ethereum sau cu sectorul criptomonedei în general, să aruncăm o privire mai atentă la ce este Ethereum. Este mai mult decât o simplă criptomonedă; este un blockchain open-source pe care indivizii pot construi soluții. Oricine poate utiliza rețeaua și poate crea programe descentralizate (DApps) pe ea, iar Etherul este o componentă vitală a procesului (ETH).

Ether este criptomoneda nativă a rețelei Ethereum și este ceea ce face posibilă blockchain-ul Ethereum. Acum că am explicat ce înseamnă Ethereum, haideți să aflăm cum să achiziționăm Ether în Europa și să ne uităm la câteva dintre opțiunile disponibile.

Cumpărați cu numerar prin schimburi peer-to-peer

Această tehnică de cumpărare a Ethereum oferă un nivel ridicat de anonimat. Aceasta ar putea fi cea mai bună opțiune dacă doriți să cumpărați Ethereum anonim. Aceste schimburi acționează ca o piață, permițându-vă să tranzacționați numerarul local pentru Ether. Întâlnești pe cineva dornic să-și vândă ETH și te decizi să cumperi de la ei. Puteți utiliza carduri de credit sau de debit, PayPal sau transferuri bancare pentru a efectua această plată.

Cumpărați folosind bursele de tranzacționare

Acesta este cel mai rapid și mai convenabil mod de a cumpăra Ethereum și alte criptomonede din Europa. Nu va fi dificil să descoperiți un schimb viabil de utilizat, deoarece Ethereum este destul de popular în liga multor criptomonede. Printre cele mai populare schimburi de încercat se numără Crypto.com, AnyCoinDirect, Coinbase și Binance. În plus, achiziționarea Ethereum printr-o bursă de tranzacționare vă oferă opțiunea de a-l schimba cu alte criptomonede.

Cumpărați Ethereum de la ATM

ATM-urile Ethereum, precum ATM-urile Bitcoin, vă permit să cumpărați cantități modeste de ETH în lumea reală. De obicei, nu necesită identificare din cauza taxelor minime legate de această metodă. Prin urmare, dacă căutați o modalitate de a achiziționa Ethereum fără a furniza o identificare, ATM-urile Ethereum sunt cele mai potrivite.

Pentru a vă cumpăra ETH prin ATM-ul Ethereum, iată pașii simpli de urmat:

 • Găsiți cel mai apropiat bancomat Ethereum de dvs. (puteți folosi site-uri web precum coinatmradar.com pentru a obține o listă de ATM-uri Ether din jurul vostru);
 • Obțineți un portofel Ethereum;
 • Scanează codul QR din portofel cu camera bancomatului;
 • Specificați cantitatea de Ether pe care doriți să o cumpărați și introduceți numerar echivalent în apparat;
 • Ether-ul va fi trimis în portofel odată ce tranzacția este confirmată – acest lucru ar putea dura însă câteva ore.

Cumpărați de la un Broker

Cumpărarea pe o piață de tranzacționare este similară cu aceasta. Pentru tranzacționarea cu Ethereum, majoritatea platformelor de brokeraj impun o taxă modestă. Tot ce trebuie să faci acum este să descoperi un broker în care poți avea încredere, care are licență să opereze în națiunea ta și să folosească serviciile sale. Examinați fiabilitatea brokerului uitându-vă la cât timp a fost în funcțiune platforma de brokeraj. Acest lucru vă va oferi o indicație decentă dacă ar trebui sau nu să le utilizați.

Întrebări frecvente:

Majoritatea schimburilor refuză să accepte PayPal, deoarece funcția de protecție a cumpărătorului îi permite cumpărătorului să inverseze tranzacția, ceea ce permite fraudă. Cu toate acestea, există diverse modalități de a achiziționa Ethereum cu PayPal dacă sunteți pregătit să plătiți o taxă.

O soluție este să achiziționați Bitcoin folosind Paypal și apoi să îl tranzacționați pentru Ethereum pe un schimb de criptomonede, cum ar fi Binance. Procedura va dura timp deoarece cumpărarea Bitcoin cu Paypal nu este simplă și va trebui să plătiți o taxă de tranzacție la fiecare pas. Folosește-l numai dacă ești dispus să plătești taxe de până la 15% sau mai mult.

Cum încep să investesc în Ethereum?

Există multe forme de investiție în Ethereum. Puteți să minați, să tranzacționați, să cumpărați și să dețineți sau chiar să investiți în diferite site-uri. Cu toate acestea, multe dintre aceste metode conțin riscuri mari.

Cum vinzi Ethereum?

Dacă doriți să vindeți Ethereum pe care l-ați cumpărat, puteți face acest lucru pe toate schimburile enumerate (Coinmama, CEX.io, Coinbase, Bitpanda, Crypto.com), cu excepția eToro. eToro vă va permite să vindeți doar Ethereum care a fost cumpărat pe baza platformei lor.

Ethereum este o tehnologie care schimbă jocul, care va modifica modul în care funcționează internetul. Rămâne de văzut dacă reușește, dar, deocamdată, poți prinde cu ușurință o bucată din „viitorul internetului” urmând pașii evidențiați mai sus. Pe măsură ce Ethereum crește în popularitate, moneda sa, Ether, pare să câștige tracțiune și să crească în valoare.

Cu toate acestea, ca și în cazul oricărei investiții, criptomonedele sunt extrem de periculoase, iar lucrurile se pot schimba într-o clipă (după cum demonstrează prăbușirea masivă a prețurilor Ethereum în 2018).

Înainte de a cumpăra criptomonede, majoritatea dintre voi v-ați pus întrebări, cum ar fi: „Ar trebui să cumpăr Ethereum în acest moment?” sau „Ar trebui să merg pentru Ethereum sau Bitcoin?” Puteți alege criptomonede numai după ce ați efectuat cercetări amănunțite. Puteți păstra Ethereum în portofel timp de un an sau îl puteți vinde după o lună. Depinde în totalitate de tine.

Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun comentariu
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.