Cum procedezi atunci când pleci într-o țară străină și vrei să îți iei mașina cu tine?doar 3 minute sa citesti articolul

transport auto platforma belgia romania

Pleci într-o țară străină și vrei să ai mașina cu tine pentru a te bucura de confortul ei acolo? Fie că e vorba de o vacanță mai lungă, o călătorie în scop de afaceri sau o vizită la niște prieteni, mașina îți va fi utilă în țara respectivă pentru a te putea deplasa ușor dintr-un punct în altul, fără să depinzi de altcineva. Dar totuși cum duci mașina în țara respectivă? Ai opțiunea de a conduce până acolo sau de a transporta mașina în siguranță pe platformă.

De ce transport auto internațional pe platformă?

Să luam ca exemplu, Belgia ca și țară de destinație.

Belgia se află la aproximativ 2000 de kilometrii de România, iar ore de condus sunt în jur de 20. O întreagă zi ți-ai pierde-o pe drum și probabil vei face drumul pe din două. Pe lângă taxele de autostradă, combustibil, cazare, se mai adaugă și oboseala, eventualele neplăceri din trafic…

Toate aceste lucruri pot fi evitate dacă apelezi la o firmă de transport auto internațional. Discută cu firma de transport pentru a vedea cât timp durează ca mașina ta să ajungă în Belgia, în exemplul nostru.

Poți fie să trimiți mașina cu câteva zile înaine ca tu să pleci și să ajungi în același timp cu ea, fie să o trimiți în ziua în care pleci și să o aștepți să ajungă. Aceste detalii trebuie să le discuți cu firma de transport. Este recomandat să discuți cu ceva timp înainte pentru a găsi soluția cea mai bună pentru tine.

Firma de transport va prelua mașina de acolo de unde tu le zici și o vor aduce la adresa pe care tu le-o vei furniza.

Tu vei face un scurt drum cu avionul și nu te vei mai complica cu alte aspecte ce țin de mașină.

Când te întorci în țară apelează tot la transport auto pe platformă 

La întoarcerea în țară poți apela la aceeași firmă care ți-a dus mașina în Belgia. Dacă le menționezi acest aspect încă de la început veți găsi cea mai potrivită soluție pentru transportarea mașinii tale.

Dacă firma la care ai apelat prima dată nu are disponibilitatea de a îți transporta mașina în data  pe care tu le-o menționezi, discută cu altă firmă. Caută până când vei găsi soluția potrvită pentru tine.

Motivele pentru care să apelezi la transport auto platformă Belgia România sunt aceleași pentru care ai apelat încă de la început: să scapi de oboseală, griji, stres, situații neplăcute din trafic, economie de bani și de timp.

Care sunt avantajele  pentru transport auto internațional pe platformă?

Cred că deja te-ai convins de avantajele pe care ți le oferă transportul internațional pe platformă, însă le vom enumera sub forma unei liste:

 • Scapi de oboseală și de stres
 • Nu mai plătești taxele de pe drum
 • Reduci uzura mașinii
 • Economisești timp
 • Economisești bani
 • Mașina se va afla în siguranță
 • Mașina va fi asigurată
 • transportul este unul confidențial

Concluzie

Acestea fiind spuse, acum ai găsit soluția potrivită pentru a avea mașina cu tine într-o țară străină, fără să conduci multe ore.

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Alții au citit și...

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.