Idei de bijuterii pe care să le porți la nuntădoar 2 minute sa citesti articolul

gaseste bijuterii

Ținutele de nuntă trebuie să fie foarte bine accesorizate, iar bijuteriile sunt foarte importante. Recomandarea este să alegi bijuterii și accesorii care să se potrivească foarte bine cu restul ținutei și să o complimenteze.

Alege bijuterii în ton cu rochia sau care să contrasteze cu ea

În momentul în care vrei să îți alegi cele mai bune bijuterii, ține cont de tipul rochiei și de toate detaliile care fac ca rochia să fie specială pentru a le scoate în evidență. Sunt mai multe tipuri de bijuterii pentru care poți opta, în funcție de preferințe și de materialele care se potrivesc cel mai bine cu hainele tale.

Spre exemplu, pentru rochiile albe, poți alege bijuterii argintii sau aurii, în timp ce pentru rochiile colorate poți opta pentru variante ton pe ton, sau pentru bijuterii contrastante. Totul depinde de preferințe și de modul în care vrei să ieși în evidență.

Nu uita de cercei, au potențialul de a schimba aspectul unei ținute

Cerceii sunt importanți în ținutele de nuntă. Este bine să îi alegi în funcție de forma feței tale, dar și ținând cont de modul în care ai părul aranjat. Spre exemplu, pentru fețele ovale sunt recomandați cerceii ovali sau rotunzi. Pentru fețele rotunde mai bine cumperi cercei lungi care să subțieze fața.

Pentru fețele dreptunghiulare, cea mai bună soluție sunt cerceii care lărgesc fața în partea de jos, prin urmare e mai bine să alegi cercei lați.

Pentru fața triunghiulară este ideal să alegi cercei rotunzi care să îți îmblânzească trăsăturile, iar pentru fața în formă de inimă se recomandă cerceii înguști în partea de sus. Fețele pătrate ar trebui să poarte cercei rotunzi sau lungi, care să lungească și fața cât mai mult.

Alegerea celor mai potriviți cercei de nuntă depinde de foarte multe aspecte și este important să te asiguri că aceste bijuterii sunt potrivite cu rochia și cu restul accesoriilor pentru a obține o ținută corectă în cele mai mici detalii. Poți cumpăra cercei de bună calitate, foarte prețioși, dar dacă nu ți se potrivesc, nu vei obține efectul dorit cu ajutorul lor.

Bijuteriile sunt foarte importante pentru ținutele de nuntă, ceea ce înseamnă că va trebui să le acorzi aceeași atenție ca și celorlalte accesorii, dacă nu una și mai mare. Prin urmare, recomandarea noastră este să citești inclusiv sfaturile specialiștilor despre alegerea celor mai potrivite bijuterii de nuntă.

Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.