BIZ INNOVATION FORUM, cel mai important eveniment dedicat inovațieidoar 3 minute sa citesti articolul

innovation forum 2023

Timp de o zi, Bucureștiul devine Capitala Inovației și locul de întâlnire al experților și creativilor care construiesc acum viitorul. Pe 16 martie, de la ora 10:00, Biz prezintă BIZ INNOVATION FORUM, cel mai important eveniment care reunește atât specialiști cât și  lideri de companii care implementează modele de inovație, atât în cadrul companiei lor, cât și în domeniul în care își desfășoară activitatea. Conferința aduce la un loc specialiștii care dau tonul în industria digitală pentru a dezvolta nișe, care în urmă cu câțiva ani nici măcar nu existau.

Printre invitații care vor împărtăși din experiența și descoperirile lor se numără Sebastian Burduja – Ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Ioan Profiroiu – Co-fondator writeGPT, Alessandro Amato – co-fondator Carbon Dynamics, Ciprian Man – co-fondator Growceanu, Elena Ovreiu – CEO, Biodyssey  și Irina Raicu – AI ART and FASHION Senior Product Manager la Microsoft.

După ce Guvernul României a marcat o premieră la nivel național și internațional, prezentând robotul Ion drept primul consilier guvernamental care folosește inteligența artificială, la BIZ INNOVATION FORUM participanții vor avea ocazia, pentru prima data, să descopere povestea din spatele acestui proiect chiar de la coordonatorul echipei de cercetători români, Nicu Sebe, Profesor Universitar AI și Computer Science la Universitatea din Trento & Head of AI în cadrul Humans.ai.

Cum la începutul acestui an revista Biz a marcat o premieră absolută în presa românească – prima copertă generată cu ajutorul AI Art, inovația din domeniul marketingului și al publicității își găsește în mod natural locul în evenimentul Biz din 16 martie.

„Revista Biz a scris despre inovații și inovatori, despre oamenii care au modelat nu doar lumea afacerilor, ci și industrii întregi. Prin aparițiile spectaculoase – de la prima copertă NFT la prima copertă AI Art sau la cel mai complex proiect editorial internațional – Biz World, Biz și-a legat numele de informație valoaroasă de business dar și de inovație, iar BIZ INNOVATION FORUM ne ajută să continuăm să explorăm împreună viitorul pe care îl generăm azi”, spune Marta Ușurelu, owner Biz.

Despre cum inovațiile modifică industrii și influențează decizii cu impact global vor vorbi la BIZ INNOVATION FORUM și Emma Zeicescu – Director of Communications, Philip Morris România, Mihai Butacu – președintele asociației EFdeN, Matei Dumitrescu – General Partner at ROCA X, Founder @ Commons Accel, Vice President @ Techangels Romania, Dragos Gavrilescu – co-fondator Design Thinking Academy, Mihai Guran – TechAngels VP, Cristian Herghelegiu – CEO, Dendrio Solutions, Ovidiu Sever Seceleanu – Head of B2B IM Division, SAMSUNG și Mihai Gongu – Executive Creative Director South East Europe, Cheil Centrade.

AFIS BIF 2023
Biz INNOVATION FORUM va avea loc la InterContinental Athénée Palace Bucharest, pe 16 martie, de la ora 10:00

BIZ INNOVATION FORUM va avea loc la InterContinental Athénée Palace Bucharest, pe 16 martie, de la ora 10:00, iar locurile pot fi rezervate la adresa https://heme.ro/e/innovation-forum. Evenimentul va fi transmis și video live pe conturile de Facebook, YouTube și LinkedIn ale Revistei Biz.

Partenerii principali ai evenimentului sunt BCR, Philip Morris România, Samsung și Asociația V3. BIZ INNOVATION FORUM se bucură de suportul OVN, Hosterion, EFdeN, Update Advertising și Curiera.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.