Alo, Revolut! Fintech-ul a devenit și operator (virtual) de telefoniedoar 2 minute sa citesti articolul

Revolut eSIM

Revolut, banca digitală cu peste 3,5 milioane în România, a devenit prima bancă de pe plan local care oferă eSIM și una dintre primele la nivel european care integrează în aplicație această funcție. Revolut eSIM le permite tuturor clienților să acceseze date mobile atunci când călătoresc în străinătate.

Clienții Revolut din România, care dețin telefoane compatibile cu tehnologia eSIM, pot să-și instaleze pe telefonul mobil acest serviciu, indiferent de tipul de plan deținut – Standard, Plus, Premium, Metal sau Ultra. Odată instalat, eSIM-ul le permite utilizatorilor să își încarce necesarul de date, fără mai a avea nevoie de un SIM fizic și fără să își folosească datele mobile incluse în abonamentul de telefonie mobilă.

Parteneriat cu 1Global

Clienții Ultra vor putea folosi, ca beneficiu inclus în planul lor, 3 GB de date mobile pentru a fi utilizate la nivel global, cu o reîmprospătare continuă în fiecare lună.

Noul produs este dezvoltat împreuna cu partenerul 1Global. Fondat în 2022, 1GLOBAL este noul startup al lui Hakan Koç, co-fondator și fost co-CEO al AUTO1 Group. 1GLOBAL a achiziționat o serie de active din industria telecomunicațiilor, în 2006, inclusiv o rețea mobilă globală. 1GLOBAL are peste 400 de angajați în 12 țări și are statutul de MVNO reglementat în 9 dintre aceste piețe, are sediul central la Londra și un hub de cercetare și dezvoltare la Lisabona.

Prin acest parteneriat cu Revolut, banca digitală va avea acces la rețeaua mobilă mondială a 1GLOBAL și la platforma noastră pentru a-și îmbunătăți propria infrastructură tehnologică internațională. 1GLOBAL oferă conectivitate rapidă și sigură la rețeaua mobilă în peste 160 de țări din întreaga lume. Tehnologia noastră eSIM se integrează perfect în aplicația Revolut și poate fi instalată pe orice dispozitiv mobil compatibil eSIM, în mai puțin de un minut”, a declarat Hakan Koç, fondator și CEO al 1GLOBAL.

Condiții de utilizare

Noul produs este disponibil pentru toți utilizatorii cu cea mai recentă versiune a aplicației Revolut, versiunea 10.14.

Prețurile per locație pentru 1 GB încep de la 1 EUR (5 RON) și oferta include peste 100 de țări. Vor fi disponibile mai multe planuri de date, care vor varia de la 1 GB până la 20 GB, iar clienții vor avea, de asemenea, opțiunea de a alege dintre planuri de date regionale sau globale pentru a acoperi mai multe țări cu un singur plan.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.