LegalZen: Simplificând semnarea contractelor pentru companii și persoane fizice, plecând de la modele scrise de avocațidoar 2 minute sa citesti articolul

marina rosu legalzen

LegalZen transformă scrierea, înțelegerea și semnarea contractelor într-o experiență mai ușoară și mai sigură, indiferent dacă ești o companie sau o persoană fizică. Cu ajutorul modelelor formulate de avocați cu experiență.

Fondat în 2022 de Marina Roșu, proiectul a pornit de la nevoia de a semna contracte ce protejează interesele Părților, chiar și atunci când bugetul pentru servicii juridice este limitat.

Pe legalzen.ro, clienții pot achiziționa template-uri variate, scrise și actualizate de avocați, de la act constitutiv SRL la contract de creditare firmă, acord de confidențialitate (NDA), cesiune drepturi de autor, contract web-design (inclusiv varianta bilingvă, RO-EN), prestare servicii marketing, vânzare – cumpărare marfuri etc.

În plus, LegalZen vine în întâmpinarea celor care sunt la început de drum oferind pachete complete de documente legale pentru un site web.

legalzen

Modelele toturor contractelor sunt editabile, clienții le completează cu datele lor și le refolosesc de câte ori au nevoie. Prețurile sunt între 100 și 400 RON pe document.

Un aspect remarcabil al serviciilor oferite de LegalZen este diversitatea și accesibilitatea acestora. Platforma nu se adresează doar companiilor, ci și persoanelor fizice, oferind modele de contracte și consultanță juridică adaptate nevoilor fiecărui client.

Procesul de completare a contractelor este simplu și intuitiv.

Folosind cuvintele echipei LegalZen:

 1. Iei modelul nostru: Cumperi modelul de contract dorit de pe platforma LegalZen.
 2. Deschizi instrucțiunile de completare: Instrucțiunile sunt structurate pe articole și îți ghidează pas cu pas completarea informațiilor necesare.
 3. Adaugi încrederea în tine: Ai încredere că tu îți cunoști cel mai bine situația, completezi informațiile tale și pe ale celui cu care semnezi contractul.
 4. Completezi informațiile: Adaugi suma, valabilitatea contractului și alte detalii specifice.
 5. Citești și păstrezi clauzele potrivite:Citești și te asiguri că înțelegi clauzele standard incluse în contractul nostru (ori ne întrebi dacă este ceva ce nu ai înțeles). Păstrezi clauzele care ți se potrivesc și le ștergi pe cele care nu sunt aplicabile situației tale, având încredere în notele de subsol explicative.

Pentru situații juridice mai complexe, echipa LegalZen te poate pune în legătură cu o echipă de avocați cu experiență. Iar dacă ai nevoie de un contract care nu este încă disponibil pe site, poți trimite un mesaj la [email protected], iar noi îl vom adăuga cu prioritate.

În concluzie, LegalZen te ajută să semnezi contracte într-un mod inteligent și legal. Descoperă-i pe legalzen.ro și fii parte din comunitatea celor ce aleg să se poarte corect și responsabil atunci când pun bazele unui parteneriat.


Citiți articolul original pe clubantreprenor.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (clubantreprenor.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.