5 tastaturi mecanice ieftine pe care vi le puteți permitedoar 2 minute sa citesti articolul

pictek gaming keyboard

Tastaturile mecanice sunt, în general, mult mai bune din punct de vedere al calității în comparație cu tastaturile PC cu membrană standard. Acestea oferă un feedback tactil mai bun atunci când sunt tastate, sunt mai durabile deoarece durează de aproape 50 de ori mai mult comparativ cu orice tastatură obișnuită.

Tastaturile mecanice pot fi costisitoare; o tastatura mecanică bună vă poate costa cu ușurință câteva sute de euro. Dacă doriți să dețineți una, dar aveți un buget redus, citiți acest in care va prezentam 20 de tastaturi mecanice ieftine pe care le puteți cumpăra fără a fi nevoie să cheltuiți mult.

Redragon K552

redragon

Redragon K553 KUMARA oferă o combinație excelentă de funcționalitate și durabilitate. Comutatoarele mecanice sunt echivalente cu comutatoarele Cherry Green și prezintă lumină de fundal cu LED roșu. Construcția este foarte robustă tastatura fiind realizata din metal și plastic ABS.

În afară de tastele standard, tastatura mai are 12 taste multimedia suplimentare și suport pentru cheia Fn. K553 KUMARA este o tastatură lungă care cântărește 2,2 kilograme și este rezistentă la stropire si suporta mici accidente (stropire nu trebuie confundat cu a fi „impermeabil”).

Velocifire TKL01

Velocifire

Velocifire TLK01 se concentrează mai mult pe partea simplă a tastaturilor mecanice, dar este încă extrem de funcțională. Tastatura are o singură lumină de fundal cu LED-uri verzui, cu până la 5 moduri, cum ar fi tetris, gradual și respirație etc.

Cel mai interesant lucru al tastaturi sunt comutatoarele sale Zorro Brown, care oferă un feedback tactil excelent, cu sunet silențios al tastelor și înregistrare mai rapidă a tastelor. Dacă doriți o tastatură mecanică simplă și silențioasă, oferind în același timp un feedback tactil excelent.

MechanicalEagle Z-77

mechanical eagle

O altă tastatură mecanică durabilă cu finisare metalică și materiale ABS. Tastatura este la fel de durabilă ca K552 KUMARA, dar la un preț mai ieftin. Cu toate acestea, comutatoarele sunt produc un zgomot destul de puternic atunci când sunt apăsate.

MechanicalEagle Z-77 vine cu un dispozitiv de îndepărtare a tastelor și a comutatoarele pentru o înlocuire ușoară a acestora. Deoarece este o tastatura robusta, este, de asemenea, cam grea, cântărind aproximativ 2,4 kilograme.

Pictek

pictek gaming keyboard

Este ceva scumpa în comparație cu tastatura pe care am menționat-o mai sus, dar oferă tot ce este mai bun, așa că merită luata in considerare. În primul rând, trebuie să va avertizata că această tastatură este imensă, cu dimensiuni de 364x153x37mm și destul de grea. În principal, pentru că vine cu un spațiu pentru odihnă a inchieturii mainii, dar cu siguranță nu este tastatura pe care sa o poti lua  cu tine peste tot. Tastatura Pictek folosește și comutatoare albastre, ceea ce o face destul de puternică, iar tastele sunt complet înlocuibile (dispozitivul de eliminare a tastelor fiind inclus).

Este realizata din materiale ABS și are o finisare metalică care o face suficient de robusta pentru a rezista la cele mai multe căderi. Prezintă șase tipuri de culori de iluminare și 9 moduri diferite de combinare a acestora. Este, de asemenea, rezistent la apă cu rating IPX7. Trebuie să spun este o tastatură robustă dar funcțională.

Drevo Tyrfing

drevo tyrfing

Iată o tastatură mecanică compactă cu 87 de taste. Oferă iluminare in spatele tastelor RGB cu mii de culori personalizabile și 14 moduri diferite de luminozitate. Deși de dimensiuni reduse, este totuși destul de confortabila de utilizat. În plus, are panou din aliaj de aluminiu, cablu USB din naylon de înaltă calitate, chei din material ABS și picioare din cauciuc antiderapant.

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.