Vodafone România semnează un parteneriat strategic cu Ericsson pentru implementarea 5Gdoar 3 minute sa citesti articolul

Vodafone strategic Ericsson

Compania Vodafone România a desemnat Ericsson ca partener 5G RAN, în baza parteneriatului pe șase ani, Vodafone România va folosi tehnologia RAN furnizată de Ericsson și pentru modernizarea rețelei mobile existente.

Astfel,  clienții Vodafone România vor beneficia de conexiuni la Internet mai rapide, latență redusă, fiabilitate și securitate sporite ale rețelei

Datorită dezvoltării 5G, se va accelera tranziția României către o economie digitală, durabilă. Iar noul parteneriat redefinește standardele de conectare și face parte din strategia locală a Vodafone de susținere a antreprenorilor și comunităților.

Acest parteneriat este inclus în planul multianual de investiții al Vodafone România pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de rețea și se înscrie în misiunea companiei de a contribui la dezvoltarea societății digitale.

În afirmaţiile sale, Nicolae Vîlceanu, Chief Network Officer, Vodafone România, a declarat, „În perspectiva unei societăți digitale, construirea unei rețele pregătite pentru viitor, sigure și eficiente din punct de vedere energetic este crucială. Parteneriatul cu Ericsson ne oferă bazele tehnologice în demersul nostru de a dezvolta rețele 5G autonome, cu un impact extraordinar pentru clienții rezidențiali, companii și autorități, în ceea ce privește viteza și latența scăzută ale rețelei, multitudinea și varietatea scenariilor de utilizare.

De asemenea, ne ajută să îmbunătățim infrastructura rețelei radio de acces (RAN) existentă pentru a oferi servicii rapide și fiabile clienților în tranziția către rețele 5G autonome și să ne valorificăm potențialul de furnizor de servicii inovatoare pentru societatea digitală și durabilă pe care ne-o dorim cu toții. Investiția face parte din promisiunea noastră pentru România și pentru români: să creăm un nou standard de conectare și să investim în potențialul nelimitat al românilor și al comunităților locale.”

La rândul său, Dragoș Mircea Rebegea, Country Manager, Ericsson România, a afirmat, „Ericsson este furnizor de top pentru dezvoltarea de rețele 5G performante și eficiente din punct de vedere energetic și faptul că am fost selectați ca partener cheie în acest proiect marchează o nouă eră în colaborarea dintre Ericsson și Vodafone România. Construim o rețea a viitorului care nu numai că va oferi clienților Vodafone România conectivitate superioară, ci și o platformă de inovare care permite transformarea industriilor și deschide calea către o societate digitală mai conectată.”

Concret, produsele și soluțiile 5G RAN din portofoliul de sisteme radio Ericsson, inclusiv sistemele de antene Ericsson, vor asigura o tranziție rapidă și ușoară către 5G, care va accelera transformarea digitală a societății românești.

Practic, portofoliul Ericsson 5G RAN include, de asemenea, tehnologia Massive MIMO, care permite furnizorilor de servicii de comunicații să valorifice spectrul 5G din benzile medii de frecvență. Cea mai recentă generație de echipamente radio și de procesare Ericsson (RAN Compute) va îmbunătăți, de asemenea, consumul actual de energie al rețelei Vodafone România, venind cu o abordare unică în privința optimizării energetice.

Aşadar, compania ​Ericsson le permite furnizorilor de servicii de comunicații și întreprinderilor să valorifice la maximum conexticitatea. Portofoliul companiei se întinde pe următoarele domenii de activitate: rețele, software și servicii cloud, soluții wireless pentru întreprinderi, platformă globală de comunicații și tehnologii și afaceri noi. Este conceput pentru a ajuta clienții noștri să devină digitali, să sporească eficiența și să găsească noi fluxuri de venituri. Investițiile în inovare ale Ericsson au adus beneficiile mobilității și ale serviciilor mobile în bandă largă pentru miliarde de oameni la nivel global.

Acțiunile Ericsson sunt listate la Nasdaq Stockholm și la Nasdaq New York. www.ericsson.com.


Citiți articolul original pe financiarul.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financiarul.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.