Tazz și Iancu Guda lansează „HoReCa în mișcare”, program de consultanță de business pentru restaurantele din platformădoar 3 minute sa citesti articolul

Alin Serban Tazz

Tazz lansează HoReCa în mișcare, un program de consultanță pentru partenerii săi, în colaborare cu Iancu Guda, expert financiar și vicepreşedinte al Asociației Analiștilor Financiari Bancari.

Noul program își propune să ajute restaurantele partenere din platformă să afle care este cel mai sănătos mod de a-și construi și gestiona afacerea de food delivery în acest moment. Scopul programului este unul de consiliere și de educare, venind în sprijinul partenerilor din HoReCa.

„Suntem un business în mișcare și ne dorim să creștem împreună cu partenerii noștri. Așadar, lansarea proiectului HoReCa în mișcare, alături de Iancu Guda, a venit ca un pas natural în relația cu restaurantele de pe platformă, cărora ne dorim să le oferim informații valoroase pentru afacerile lor, dar și o înțelegere mai aprofundată a întregului model de business de food delivery. Ne bucurăm că vor avea ocazia să afle toate aceste lucruri de la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu, Iancu Guda, să primească recomandări utile și să își răspundă la întrebări esențiale pentru extinderea businessului lor.”

Alin Șerban, CEO Tazz

Un nou pas pentru susținerea antreprenorilor în procesul de digitalizare

După lansarea programului de investiții Tazz Republic, compania continuă planul de contribuție la redefinirea modelului de business în HoReCa orientat spre inovație, oferind antreprenorilor din ecosistemul Tazz un program de educație financiară și informare – HoReCa în mișcare.

Programul, care vizează o mai bună înțelegere a conceptului de food delivery și a procesului de gestionare a businessului digital, se desfășoară din octombrie și până la finalul anului și implică mai multe acțiuni – o serie de webinarii pentru restaurantele de pe platformă, dar și un program de diagnostic prin care 300 dintre cele mai performante restaurante vor primi o analiză tehnică pe indicatori financiari, împreună cu o serie de recomandări și sugestii de business de la Iancu Guda și echipa Tazz.

Restaurantele care vor participa la webinarii vor afla informații utile despre gestiunea eficientă a capitalului de lucru, despre ciclul de conversie, gradul optim de îndatorare și nu numai. De asemenea, partenerii vor avea ocazia să pună întrebări specifice, particularizate pe afacerile lor, în baza temelor discutate.

„În ciuda problemelor din ultimii ani, sectorul HoReCa rămâne un contributor important la formarea PIB, cu un aport de cca. 5%. Provocările rămân complexe, de la scumpirea energiei și a materiilor prime, majorarea salariilor și incertitudinea fiscală și a consumului într-un mediu inflaționist ridicat. Într-un asemenea context, direcția HoReCa devine evidentă: antreprenorii au nevoie de soluții practice și moderne pentru eficientizarea prin digitalizare, extinderea vânzărilor cu ajutorul food delivery și perfecționarea deciziilor de gestiune financiară a afacerii, de la intuiție la precizie chirurgicală. Sunt onorat să pot contribui la construirea și livrarea acestor soluții alături de Tazz, un lider în digitalizarea serviciilor de food delivery, prin intermediul acestui parteneriat educațional. Sper ca proiectul nostru să ajungă la cât mai mulți antreprenori din HoReCa, pentru accelerarea creșterii profitabile a sectorului și afacerilor.”

Iancu Guda, expert financiar

Iancu Guda este doctor în Finanțe și Bănci, cu diploma obținută în cadrul Centrului European de Excelență și absolvent al Univeristății Sheffield, specializarea de Administrație, Afaceri și Management. În prezent, ocupă poziția de vicepreședinte al Asociației Analiștilor Financiari Bancari din România și este producătorul și prezentatorul emisiunii de educație financiară “Banii în mișcare”, difuzată la Digi 24. Cu o experiență de aproape 20 de ani în managementul riscului de credit, Iancu este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii Coface Credit Management Services, ocupând funcția de CEO.

Tazz este platforma locală de livrare rapidă care oferă preparate de la cele mai bune restaurante din țară, dar și produse diverse: de la cumpărături zilnice, medicamente și flori, la cărți, articole sportive, produse de îngrijire personală și înfrumusețare.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.