Spyrosoft dezvoltă softuri auto pentru Magna la Timișoara. 100 de angajați în 2023doar 3 minute sa citesti articolul

spyrosoft

Centrul de cercetare și dezvoltare Spyrosoft din România va lucra pentru Magna – un important brand global din industria auto. Spyrosoft construiește un centru dedicat de cercetare și dezvoltare în Timișoara, pentru a dezvolta cele mai noi sisteme ADAS ale Magna Electronics, conform contractului semnat pe 17 noiembrie.

Printre serviciile asigurate pentru Magna se numără proiectarea, crearea, implementarea și testarea de aplicații software, precum și analizarea modificărilor aduse acestora.

“Spyrosoft Solutions a încheiat un parteneriat cu Magna încă din anul 2020, sprijinind compania cu servicii de inginerie software. Suntem încântați să construim în România o echipă specializată dedicată proiectelor Magna, care să se concentreze asupra dezvoltării unor produse existente și viitoare în domeniul sistemelor ADAS“, a declarat Raul Hălmăgean, Managing Director, Spyrosoft Solutions România.

Spyrosoft Solutions derulează operațiuni în România din anul 2021. În aprilie 2022, compania a deschis un nou birou în Timișoara, situat în Vox Technology Park. Obiectivul este angajarea a peste 300 de ingineri pentru domenii cheie în care activează compania, incluzând, printre altele, sectorul automotive.

Posturile deschise în prezent vizează dezvoltarea integrată la toate nivelurile, de la AUTOSAR și securitate cibernetică, la siguranță funcțională, dezvoltare și testare de software și management de proiect.

În acest proces de extindere, biroul din Timișoara se aliniază cu experiența profesională a întregii companii de 1.300 de angajați, centrată pe angajat și se concentrează pe well-being -ul acestuia. Aceasta include posibilitatea de a lucra de la distanță, la cerere, precum și programul de lucru flexibil, care contribuie la creșterea satisfacției angajaților. Drept urmare, mai mult de jumătate dintre noii angajați provin din demersul de recomandări.

Așa cum reiese dintr-un sondaj intern, realizat în birourile Spyrosoft din întreaga lume, 84% dintre angajați apreciază mediul de lucru și un procent similar (81%) consideră că fac parte dintr-o echipă bună, în care se pot dezvolta profesional.

Spyrosoft a fost recunoscută drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa, pentru a doua oară în 2022. Compania are 18 birouri în Europa, Asia, America de Sud și SUA.

“Am ales Timișoara pentru că acesta este unul dintre cele mai cunoscute hub-uri din industria auto în Europa. De mulți ani, România a asigurat acces la ingineri cu specializare avansată în conceperea de soluții software pentru industria auto. Acesta este locul perfect pentru strategia noastră de creștere continuă”, a spus Witold Leder, CEO al Spyrosoft Solutions.

Spyrosoft Solutions este specializată în dezvoltarea de software integrat pentru diverse sectoare de activitate, printre care industria auto este segmentul cheie, dezvoltând și implementând aplicații software personalizate și asigurând asistență și consultanță în domeniul soluțiilor software dedicate acestei industrii. Compania le oferă clienților servicii complete, de la inginerie de sisteme, gestionarea cerințelor funcționale de proiect, identificarea și implementarea prevederilor ISO26262, ISO21434 și A-SPICE, până la crearea de arhitecturi de sisteme și aplicații software și programarea și mentenanța sistemelor implementate.

Biroul din Timișoara, deschis în luna aprilie 2022, are în prezent o echipă de 40 de specialiști, intenționând să ajungă la 100 de persoane până în aprilie 2023, iar ținta este de 300 în total, până la începutul anului 2025.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.