Coworking București: Shutterstock, Dow Jones, S&P’s, Mambu merg în spațiile Mindspacedoar 2 minute sa citesti articolul

mindspace

Șase companii cu prezență internațională preiau 180 de spații de lucru în locațiile Mindspace din București. Printre ele se numără Shutterstock, Dow Jones, Standard and Poor’s, iar pentru Fressnapf și GSD Solutions, intrarea în comunitatea Mindspace marchează și primele birouri în România.

Operatorul de spații de lucru flexibile Mindspace, găzduiește noi companii în locațiile din București, Mindspace Business District și Mindspace Victoriei.

Angajați ai Shutterstock, Dow Jones, Standard and Poor’s, Mambu, GSD Solutions și Fressnapf vor lucra din spațiile Mindspace din Capitală și vor avea acces la săli de ședințe, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale, evenimente speciale pentru comunitate, activități de wellness, precum yoga sau pilates, toate disponibile membrilor comunității Mindspace.

Membrii Mindspace au acces în toate locațiile Mindspace din lume, fără niciun cost adițional, ceea ce le permite să lucreze de oriunde din lume și chiar să își dezvolte afacerea.

Numai în acest an, Mindspace a anunțat nouă noi locații în SUA și EMEA. Odată cu amplificarea cerinței de spații flexibile de birouri, este de așteptat ca Mindspace să își continue creșterea.

”După provocările aduse de ultimii doi ani, suntem entuziasmați să vedem că nivelul de încredere în spațiile flexibile este în creștere,” spune Gil Boral, Director Regional pentru Nordul și Estul Europei.


Un interviu pe larg cu Gil Boral am avut de curând și am scris despre modul în care pandemia a schimbat peisajul birourilor și a adus în prim plan nevoia pentru spații de lucru flexibile.


”Și nu observăm acest lucru doar în România, unde interesul pentru acest tip de spațiu de lucru crește constant, ci și la nivel global, în celelalte locații ale noastre. De exemplu, numai pe parcursul acestui an, am anunțat nouă noi locații, dintre care două sunt în Israel, patru sunt în Germania, una este în Polonia și două sunt în SUA. În prezent, avem mai mult de 40 de locații în 20 de orașe”, adaugă Gil.

Mindspace a deschis prima locație în România în Decembrie 2018, în clădirea de birouri Campus A din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019 a urmat și al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, localizat în Bucharest Tower Center.

Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate globală de peste 15,000 de membri. Din grupul divers de membri Mindspace se numără companii precum Shell, Samsung, Microsoft, Barclays Bank și GoPro.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.