Purcari Wineries realizează o campanie manifest pentru încurajarea românilordoar 3 minute sa citesti articolul

foto campanie noi nu niciodata

Război, inflație, iminența unei crize economice, amenințarea lipsei gazelor și a energiei electrice. Viața de zi cu zi este, în acest final de 2022, o provocare pentru noi toți. Trăim vremuri grele dar acest lucru nu trebuie să ne descurajeze, ci să ne amintească faptul că, și din această încercare, vom ieși mai puternici.

Acesta este îndemnul noii campanii Château Purcari, menită să aducă un imbold pozitiv populației și speranța că orice obstacol poate fi depășit. Împreună.

Nu ne alegem vremurile în care trăim. Alegem dacă trăim sub ele. Sau deasupra lor.

Inspirată din însăși istoria Purcari, campania manifest vorbește despre vremurile controversate pe care le traversăm, dar pe care, împreună, le putem depăși. Este un îndemn pentru a nu ne lăsa copleșiți de griji, un mesaj social emoționant, de încurajare, prin care Purcari dorește să împărtășească tuturor că orice impas trebuie privit ca o provocare ce va fi depășită.

Campania se derulează sub forma unui spot video care folosește imagini ca metafore ale provocărilor cu care ne confruntăm în ultima perioadă. Fie că vorbim despre grija zilei de mâine și ce punem pe masă, despre situația incertă privind războiul din Ucraina sau despre iminența unei crize energetice, toate acestea se regăsesc transpuse în imagini grăitoare, însoțite de o coloană sonoră de excepție, semnată de Anda Călugăreanu, pe versurile lui Nicolae Labiș.

„Noi, nu! Niciodată nu ne vom pierde credința! Acesta este sloganul care ne conduce. Nu ne vom lăsa influențați de lucrurile negative care se întâmplă în jurul nostru, vom lupta pentru binele tuturor și ne vom menține poziția fermă atât ca oameni, cât și ca brand, așa cum am făcut dintodeauna. Este datoria noastră să îi inspirăm pe oameni să depășească orice obstacole.

Campania pe care o pornim este un proiect de suflet pentru Purcari, în care lăsăm imaginile să vorbească în numele nostru. Ne-am dorit să surprindem prin ele întregul concept, am sumarizat frământările oamenilor din această perioadă precum insecuritatea națională, grija facturilor pe timpul iernii, perioada grea a pandemiei dar am încheiat prin ceea ce vrem să transmitem de fapt: speranță, putere, consecvență, încredere în forțele proprii și în faptul că binele va învinge. Întotdeauna!”, a declarat Victor Bostan, CEO Purcari Wineries Group.

Adevăratele valori nu se schimbă după vremuri. Purcari rămâne Purcari. Din 1827.

Despre Purcari

Cu o călătorie ce a început din anul 1827, presărată cu provocări specifice industriei și vremurilor, Vinăria Purcari a demarat această campanie inspirându-se chiar din propria istorie. La ora actuală, prin devotamentul față de brand și valorile sale, multă muncă și statornicie, vinăria a ajuns să fie cea mai premiată din Europa Centrală și de Est la Decanter London 2015-2021 și printre cele mai bine cotate pe Vivino, cu un scor mediu de 4,1, bazat pe un număr de peste 70.000 de recenzii.

În anul 2021 a devenit cea mai premiată vinărie din lume, ca număr de medalii la competițiile internaționale ale momentului. Vinăria Purcari face parte din Grupul Purcari Wineries care este listat la Bursa de Valori din București.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.