Serviciul de curierat care livrează în aceeași zi în orice colț al Bucureștiuluidoar 3 minute sa citesti articolul

bookcurier

Bookurier, serviciul de curierat național cu o experiență de 14 ani pe piața de livrări din România, lansează București Today, serviciu de livrări rapide în București. Astfel, compania de livrări face un pas firesc în tendințele și evoluția sectorului de e-commerce și oferă livrări în 24h, conform nevoilor clienților.

București Today este o soluție care răspunde unei cereri frecvent întâlnită în ultimii doi ani pe piața din România – livrarea în aceeași zi, un rezultat firesc pe fondul creșterii apetitului pentru cumpărături online, pe fondul diversificării cererii, cât și a restricțiilor sociale cauzate de pandemie.

București Today înseamnă:

 • întâmpinarea nevoilor partenerilor de business: soluții precum livrarea late-order, după ora 17.00, și early orders pentru ziua următoare maxim ora 10:30, pentru care pot face ridicarea coletelor până în ora 12.00 și asigură livrarea în aceeași zi până în ora 17.00 sau 21.00 la cerere.
 • un mod de lvirare rapid și flexibil
 • livrarea la ore târzii, adică și după 21:00
 • redirecționarea coletul la o altă adresă decât cea inițială în cazul în care au intervenit schimbări, cum ar fi că clientul nu mai este la job.

”Suntem mereu în contact cu clienții noștri și le ascultăm întotdeauna sugestiile, așa am înțeles că preferă mai degrabă să comande online decât să meargă la magazin, dacă reușim să livrăm mai repede. Am împlinit această dorinţă clienţilor din capitală cu serviciul București Today care presupune livrarea în aceeași zi, în orice colț al orașului”, a declarat Ciprian Constantin Dumbrăveanu, Head of Sales Bookurier.

32% dintre clienți cumpără mai des când au acces rapid la produse

Livrarea în aceeași zi schimbă modul în care se face shopping online în prezent. Conform statisicilor în domeniu, comercianții online obțin mai multe comenzi datorită reducerii timpului de livrare, accesului aproape imediat la produse, ceea ce face astfel alegerea mai ușoară.

Rezultatele impactului serviciului de livrare în aceeași zi sunt cele care au contribuit la lansarea serviciului București Today:

 • 32% dintre cumpărătorii online fac mai des cumpărături online atunci când găsesc serviciul de livrare în aceeași zi.
 • 28% consideră că economisesc timp pentru că nu mai merg într-un magazin fizic când au de făcut cumpărături urgente.
 • 21% declară că fac mai puține cumpărături în magazine, ca urmare a serviciului de livrare în aceeași zi.

Conform unei analize efectuate de GPeC.ro, 45 % dintre respondenții studiului au folosit cel puțin o dată o aplicație de livrare pentru cumpărături sau comenzi online, iar 27% dintre aceștia folosesc aplicațiile cel puțin o dată pe săptămână.

Românii testează mai multe platforme de livrare, însă rămân fideli celor care se aliniază nevoilor lor de cumpărare, iar livrarea în aceeași zi este principala condiție. Acest fapt conduce la scăderea ratei de retur a coletelor, astfel încât cumpărătorul primește comanda în ziua în care a efectuat comanda.

București Today – pachetul ajunge azi

București Today este un serviciu ușor de accesat, care beneficiază de o expediere urgentă, în ziua preluării, până la ora 17.00 sau 21.00, în funcție de tipul de serviciu accesat. De exemplu, se pot plasa comenzi pentru ridicare cu livrare today la ora 12:00 (cu livrare pana în 17:00 sau cel târziu 21.00) și la ora 14:00 (cu livrare cu precădere după ora 15:00 până la ora 21:00).

Asta face București Today un mod de livrare rapid, deoarece coletele se ridică și se livrează în aceeași zi, chiar și după finalizarea programului de muncă obișnuit. Destinatarul și curierul se vor coordona telefonic, iar livrarea va avea loc după confirmarea prealabilă.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară.Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun review
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.