Creditul online nebancar sau bancar? Vezi avantajele și dezavantajele specialiștilor Avans Salariu!doar 4 minute sa citesti articolul

articol romaniahub

Creditele online se împart în două categorii, bancare și nebancare. Dacă în trecut un împrumut se lua doar de la bancă, în condiții destul de stricte, cu numeroase documente și cu drumuri la sediu, în prezent există o alternativă mai simplă și mai avantajoasă: creditele online nebancare. Acestea sunt acordate de IFN-uri, instituții financiare nebancare ce oferă soluții sub formă de creditare celor care au nevoie urgentă de o sumă de bani. Avans Salariu este un IFN care vine cu soluții de creditare variate, menite să acopere nevoile celor care activează în sistemul de stat sau la privat.

Creditele nebancare sunt aprobate rapid, doar cu buletinul și fluturașul de salariu și reprezintă, în acest caz, un avans de care să te folosești până la salariu. Dacă ai nevoie de o sumă mai mică de bani, în aceeași zi, o poți obține online, completând un formular de solicitare. Spre deosebire de bănci, unde condițiile de acordare sunt mai stricte, la împrumuturile de tip IFN primești banii pe loc, în contul tău, iar rambursarea se face sub formă de rate fixe.

Ce înseamnă creditul online de tip IFN?

IFN-ul este o instituție financiară nebancară ce oferă servicii de creditare sub formă de împrumuturi rapide. Acestea au fost gândite în special pentru salariații care sunt puși în situația de a face rapid rost de o anumită sumă de bani pentru o urgență financiară sau pentru o cheltuială neprevăzută. Astfel, creditul de tip IFN este un împrumut pe care-l poți accesa online și care te ajută să-ți rezolvi o problemă imediat. Dosarul se aprobă foarte repede, iar banii sunt virați imediat în contul tău bancar, în aceeași zi de la solicitare. Spre deosebire de un împrumut bancar, creditele online de la Avans Salariu au avantajul major că pot fi acordate și persoanelor înscrise în Biroul de Credite. Un credit IFN va răspunde nevoilor tale imediate și te va ajuta să ieși din impasul financiar fără să te îndatorezi peste măsură. Rambursarea se face sub formă de rate fixe, iar dobânda se calculează în funcție de suma împrumutată. La Avans Salariu, creditele online se acordă pe o perioadă de cel mult 3 luni, fiind vorba de un interval de timp mult mai scurt comparativ cu un credit luat de la bancă.

Care sunt condițiile de accesare a unui credit nebancar online?

Creditele nebancare se accesează printr-un formular de solicitare care se completează online, singura condiție pentru aprobare fiind dovada înregistrării unui venit stabil. Cu alte cuvinte, orice persoană majoră care are un salariu lunar poate primi un împrumut IFN.

Procedura este simplă: completezi formularul, trimiți cartea de identitate și fluturașul de salariu, ca dovadă a faptului că înregistrezi un venit lunar. În funcție de salariul pe care îl ai se va stabili câți bani poți împrumuta. De asemenea, dobânda creditului se stabilește ținând cont de suma împrumutată, de venitul de pe fluturaș și de perioada de acordare a creditului, care nu poate depăși 90 de zile. Creditele online nebancare se obțin așadar foarte simplu, condițiile fiind accesibile și transparente. Banii ajung în contul tău, fără să fie nevoie să te deplasezi de acasă. Față de bănci, IFN-urile, cum este cazul Avans Salariu, oferă la cererea clienților și suma în numerar, fără să aplice vreun comision de acordare.

Rambursarea creditului online

Împrumuturile bancare se iau în general pe perioade mai lungi de timp. De partea cealaltă, creditele IFN online contractele de creditare se încheie pe câteva luni, în funcție de specificul fiecărei instituții. Astfel, vei alege ținând cont de nevoile tale, dar și de gradul de îndatorare pe care ți-l permiți. Pentru sume mai mici, cum sunt cele acordare prin creditul online avans până la salariu, rambursarea se face în rate fixe, cu dobânda calculată ținând seama de valoarea împrumutată. În cazul în care ai nevoie de o sumă mai mare de bani, pentru o investiție majoră, te poți îndrepta spre un credit bancar. Totuși, asigură-te că știi exact cât vei avea de plătit lunar și ce taxe și comisioane de administrare sunt aplicate.

Dar dacă ai rămas fără finanțe și ai nevoie urgentă de bani, împrumuturile online IFN sunt soluția la îndemâna ta. La credite nebancare, rambursarea se face sub formă de rate fixe, egale pe toată perioada împrumutului. În cazul în care vrei să închizi mai repede contractul de creditare, poți achita în orice moment datoria fără să plătești nimic. Avans Salariu nu percepe niciun comision de rambursare anticipată.

Cel mai eficient credit este cel care răspunde nevoilor tale imediate și care nu te îndatorează mai mult decât e cazul. Creditele bancare se adresează în special celor care au nevoie de sume mari, acordate pe perioade mai îndelungate. Creditele online de tip IFN, în schimb, pot fi accesate ușor, în condiții avantajoase, și reprezintă soluția pentru orice problemă financiară urgentă. Dacă te încadrezi în cea de-a doua categorie, specialiștii Avans Salariu îți stau la dispoziție cu toate detaliile despre varianta nebancară de creditare.

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.