Care sunt cele mai eficiente soluții de transport pentru business-urile din Româniadoar 3 minute sa citesti articolul

mercedes van

Mercedes–Benz Vans vine în ajutorul marilor lanțuri de companii, precum și în întâmpinarea întreprinderilor mici și mijlocii și a micilor întreprinzători, care doresc să facă un pas în direcția sustenabilității transportului.

Modelele din portofoliul Mercedes–Benz eVans răspund unor nevoi multiple de transport, atât în cazul transportului pe distanțe lungi și medii, cât și în cazul transportului în interiorul orașelor aglomerate.

Portofoliul de produse Mercedes-Benz eVans cuprinde modele destinate nevoilor diverse ale business-urilor

EQV combină flexibilitatea Clasei V cu beneficiile absenței emisiilor. Având o autonomie electrică de până la 355 km (în condiții mixte, regim WLTP), un timp de încărcare de 45 de minute la stațiile de încărcare rapidă și un volum de spațiu de până la 5.010 l, modelul EQV asigură o eficiență sporită pe toată durata utilizării. Elementele de design gândite special pentru familia EQ, precum grila neagră a radiatorului din exteriorul autovehiculului sau interiorul ergonomic și elegant, îi oferă un aspect profesionist și captivant. Modelul EQV este disponibil pentru a fi achiziționat în versiunile Long și Extra Long, pornind de la prețul de 63.494,00 Euro (preț de listă fără TVA)/ 75.557,86 € (preț cu TVA inclus).

Mercedes– Benz Vans a introdus modelul eVito Furgon în portofoliul său de produse cu scopul de a oferi o soluție funcțională, sustenabilă și confortabilă pentru companii și antreprenori. Noul model se mândrește cu numeroase capacități tehnice de top, printre care motorul electric performant cu o putere de până la 85 kW (116 CP), cuplul de maxim 360 Nm și autonomia de până la 314 km (în condiții mixte, regim WLTP). eVito Furgon poate fi achiziționat începând de la prețul de 46.687,00 Euro (preț de listă fără TVA)/ 55.557,53 Euro (preț cu TVA inclus).

Modelul cu cea mai mare autonomie din portofoliul de produse electrice Mercedes- Benz Vans, eVito Tourer, atinge noi performanțe și îndeplinește multiplele cerințele pe care le-ar putea avea un business din România. Autovehiculul poate parcurge o distanță impresionantă de până la 360 de km (în condiții mixte, regim WLTP) cu o singură încărcare a bateriei, ceea ce oferă un plus de valoare în orice mediu de activitate. Modelul eVito Tourer poate fi achiziționat începând de la prețul 56.969,00 Euro (preț de listă fără TVA)/ 67.793,11 Euro (preț cu TVA inclus).

eSprinter Furgon reprezintă o soluție sustenabilă avansată de mobilitate pentru traficul urban, ceea ce îl face să fie foarte potrivit atât ca parte din flotă, cât și în utilizarea de către comercianții independenți. Este mai mult decât o autoutilitară cu propulsie electrică, este un concept comercial individualizat pentru mobilitatea electrică. Având o motorizare electrică cu o putere maximă de 85 kW (116 CP), șoferii pot beneficia de autonomia de până la 168 de km (în condiții mixte, regim WLTP) fără încărcare sau emisii de carbon. De asemenea, eSprinter Furgon dispune de un volum generos de încărcare de 11 m³ ce nu este limitat de tracțiunea electrică. eSprinter Furgon poate fi achiziționat începând de la prețul de 58.325,00 Euro (preț de listă fără TVA)/ 69.406,75 Euro (preț cu TVA inclus).

Opțiuni de finanțare:

Pentru achiziționarea acestor autovehicule, Mercedes-Benz Vans pune la dispoziția clienților o suită de soluții de finanțare de tip Credit auto sau Leasing Financiar clasic și Agility, precum și soluții de mobilitate de tip Închiriere pe termen scurt (6-12 luni) sau Leasing Operațional (12-57 luni) cu servicii adiționale incluse, cu ajutorul Mercedes-Benz Financial Services.

Astfel, conform nevoilor de business și ale bugetului de care fiecare client dispune, acesta poate alege dintre produsele de finanțare sau mobilitate și de asigurare necesare și poate varia avansul, ratele lunare și valoarea reziduală, iar în cazul soluțiilor de mobilitate își poate alege și serviciile adiționale necesare (asigurări, pachete de întreținere, management pneuri de schimb, etc.).

Clienții Mercedes – Benz Vans în căutare de rate lunare mai mici pot beneficia de soluția Agility (leasing financiar cu valoare reziduală reală) care conține o valoare reziduală mai ridicată la finalul contractului și, corelată cu rulajul în kilometri aferent perioadei totale de leasing, soluție de finanțare care răspunde nevoilor acestora. Această finanțare oferă clienților, datorită Valorii Reziduale mai ridicate de la sfârșitul contractului și libertatea de a decide la finalul perioadei de leasing, dacă doresc să achiziționeze mașina o opțiune care poate fi sprijinită și prin refinanțarea Valorii Reziduale la acel moment.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.