ARTmania Festival anunță prezența partenerilor norvegieni, Midgardsblot Metal Festival, în cadrul evenimentuluidoar 2 minute sa citesti articolul

Linda J Tveiten

ARTmania Festival, în colaborare cu Midgardsblot Metal Festival și Inferno Metal Festival & Music Conference, sub umbrela proiectului „Punți Muzicale Prin Antreprenoriat Cultural”, inițiat de ARTmania Events, are plăcerea să anunțe prezenta partenerilor norvegieni Midgardsblot Festival in cadrul evenimentului.

Sub egida acestui parteneriat, ARTmania Festival va găzdui prezența Midgardsblot Metal Festival, un eveniment de referință din Norvegia, începând din anul 2015. Midgardsblot Metal Festival se remarcă prin combinarea tradiției și moștenirii vikingilor cu scena internațională a muzicii heavy metal. Situat în Midgard Viking Center, în apropiere de localitatea Borre, festivalul oferă o experiență imersivă pentru pasionații de istorie și muzică rock.

În cadrul acestui parteneriat de excepție, Midgardsblot Metal Festival va aduce două trupe remarcabile, Folket Bortafor Nordavinden și Nebala Jonas (proiect solo), care vor susține concerte pe scena Freyja’s Weeping în cadrul ARTmania Festival.

Folket Bortafor Nordavinden

Folket Bortafor Nordavinden este o trupă norvegiană de muzică folk cu o sonoritate distinctă și o abordare unică a genului. Numele trupei se traduce în limba română ca „Poporul de Dincolo de Nordavind” și este o referire la vântul nordic puternic și misterios.

Trupa îmbină influențele folk cu elemente moderne și tradiționale. Stilul lor muzical se bazează pe sunetele autentice ale instrumentelor tradiționale norvegiene, precum flautul, vioara și chitara acustică, completate de voci armonioase și melodii captivante.

Folket Bortafor Nordavinden se remarcă prin interpretarea versurilor profunde și poveștile emoționante, care aduc în prim-plan mitologia și tradițiile nordice. Prin intermediul muzicii lor, trupa transmite mesaje despre natură, libertate, dragoste și conectarea cu rădăcinile culturale.

Prin participarea lor la ARTmania Festival, Folket Bortafor Nordavinden aduce o notă norvegiană specială și un spirit viking în România, oferind publicului român ocazia de a se conecta cu muzica și cultura norvegiană într-un mod autentic și emoționant.

Jonas Lorentzen este un muzician și compozitor danez cunoscut pentru activitatea sa ca vocalist în trupa de Neo Nordic Folk, Heilung, și pentru contribuția sa în realizarea și apariția în filmul epic viking The Northman, regizat de tânărul regizor de succes de la Hollywood, Robert Eggers.

După doi ani petrecuți alături de Heilung și, mai recent, colaborarea sa în cadrul filmului aclamat la nivel mondial The Northman, Jonas Lorentzen a decis să se concentreze pe propria expresie muzicală. Rezultatul este Nebala, un proiect bazat pe reimaginea muzicii nordice și a muzicii cu o puternică influență spirituală.

Pe lângă concertele lor captivante, Midgardsblot Metal Festival va prezenta un Blot Ritual, un ritual de tradiție vikingă care reprezintă un moment de conectare, vindecare și explorare spirituală.

Pasionații de muzică, iubitorii de istorie și cei curioși de tradițiile vikingilor sunt așteptați cu brațele deschise la ARTmania Festival, unde se va crea o punte muzicală și culturală între România și Norvegia.

Această colaborare între ARTmania Festival și Midgardsblot Metal Festival aduce în prim-plan o combinație unică între muzica metal și tradițiile vikingilor, oferind publicului român o experiență muzicală și culturală de neuitat.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.