Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2023: drumul la independență energetică e cu energie verdedoar 3 minute sa citesti articolul

green sustainability forum awards

S-a vorbit foarte mult iarna trecută, având în vedere contextul geopolitic actual, despre independența energetică. România pare să fie țara soarelui, vântului și apei, cu resurse generoase în ceea ce privește energia alternativă, verde. La Green Start-Up Sustainability Forum & Awards, 29 iunie,  discutăm despre cum putem atinge independența energetică folosindu-ne de resursele energetice verzi.

Prima ediție a Green Start-Up Sustainability Forum & Awards, un eveniment ce va aduce la un loc reprezentanți ai mediului public și privat, fondatori de startups și autorități centrale, va aborda această tematică alături de actori importanți din industrie.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2023 este un eveniment ce se va desfășura pe parcursul unei zile întregi, pe data de 29 iunie, la Deschis Gastrobar, în Capitală, începând cu ora 10.

Înscrie-te aici ca să participi la discuțiile cu reprezentanți ai companiilor, startup-urilor, asociațiilor și reprezentanților autorităților din România.

Forumul va aduce la aceeași masă actorii relevanți pentru strategia României de a deveni o țară cu adevărat sustenabilă și va reuni atât oficiali al administrației publice, cât și experți de mediu și sustenabilitate, companii și startup-uri care vin cu soluții ce pot accelera progresul pe care-l facem pentru a deveni o țară ”verde”.

Unul dintre panelurile de la Green Start-Up Sustainability Forum & Awards va fi dedicat soluțiilor pe care le avem la dispoziție pentru a încuraja tranziția la surse de energie verde, fie că despre energie solară, eoliană, hidro.

Vom descoperi organizații și companii cu ADN local care încurajează implementarea și folosirea resurselor de energie regenerabilă.

Rezervă-ți locul aici pentru a afla detalii despre cum putem ajunge la independență energetică folosind resursele de energie regenerabilă.

În cadrul panelului ” Clean and renewable energy” programat să înceapă la ora 12:10, pe data de 29 iunie, ne vor fi alături:

 • Sergiu Bazarciuc – Cofondator & Director Operațiuni Simtel Team: Sergiu Bazarciuc este cofondator și Director de Operațiuni (COO) al Simtel Team, companie românească de inginerie și tehnologie listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București și lider național în domeniul energiei regenerabile.
 • Claudiu Butacu – Inginer, Co-Fondator EFdeN & energiaTa: Inginer de profesie și ONG-ist la bază, Claudiu este motivat de sustenabilitate și de crearea de locuințe accesibile pentru mase, dezvoltarea curriculei de Sustenabilitate în învățământul superior și accesul la energie curată.
 • Cristina Ioan – Services Commercial Director Depanero: Cristina Ioan s-a alăturat echipei Depanero în august 2018, în funcția de Sr Key Account Manager, după o experiență de peste 12 ani în sistemul bancar. În acest rol, a coordonat dezvoltarea serviciului Garanție Extinsă, iar din decembrie 2019 a preluat și noua linie de business Marketplace, acceptând provocarea de a extinde și dezvolta portofoliul de servicii Depanero, atât pentru clienții individuali, cât și pentru clienții corporate.

Green Start-Up Sustainability Forum & Awards 2023 – temele primei ediții

Printre temele de discuție pe care le vom aborda în cadrul primei ediții a Green Start-Up Sustainability Forum & Awards se numără:

 • Rolul pe care-l joacă inovația în sustenabilitate
 • Bune practici pentru economii verzi
 • Soluții de energie regenerabilă în România
 • Cum poți avea o industrie și un proces de producție mai verzi
 • Orașul de 20 de minute – regândirea zonelor urbane
 • Retail verde și cu mai puțină risipă
 • Economie circulară
 • Accesul la capital pentru finanțarea afacerilor verzi

Forumul se va încheia cu o ceremonie de premiere în cadrul căreia vom recunoaște eforturile inovatorilor, organizațiilor care ne inspiră să fim mai responsabili cu resursele pe care le avem la dispoziție și să asigurăm un viitor sustenabil și pentru generațiile viitoare.

Lista speakerilor se actualizează constant și poate fi urmărită pe site-ul dedicat.

Participarea la eveniment este gratuită, în format fizic sau online, în platforma de evenimente virtuale IC Events. Pentru participarea la eveniment, vă puteți înscrie aici.

Evenimentul Green Start-Up Sustainability Forum & Awards este organizat de Green Start-Up.ro și susținut de start-up.ro, cu sprijinul partenerilor Genesys Properties, Electrolux, ABIEC, UniCredit Bank, Nhood, Autonom, Imod Flowers și cu susținerea partenerilor media The Recursive, Revista Progresiv, Social Innovation Solutions, CERC.


Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun comentariu
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.