Pluria a preluat startup-ul Bilidoar 2 minute sa citesti articolul

echipa pluria

Pluria platformă B2B care facilitează accesul echipelor distribuite la o rețea de spații de lucru, a achiziționat startup-ul Bili, o soluție pentru vizualizarea meniului și plasarea comenzilor.

Food&Comenzi

Fondată în 2022, Bili este o soluție mobilă ce permite comanda rapidă a mâncărurilor și procesarea plăților. Aceasta va fi integrată în platforma Pluria și va fi disponibilă în spațiile selectate prin simplificarea accesului la meniuri și a comenzii.

Achiziționarea Bili ne permite să oferim utilizatorilor o experiență mai bună în cafenelele din rețeaua Pluria,” a declarat Andrei Crețu (foto stânga) CEO și co-fondator Pluria. „Lumea s-a orientat către munca hibridă, spațiile de lucru evoluând pentru a satisface nevoia crescută de flexibilitate. Cafenelele, în care oamenii pot lua masa și lucra în mod relaxat, fac parte din noua infrastructură de lucru. Ne propunem să îmbunătățim această experiență, făcând zilele de lucru mai productive și echipele mai conectate.”

Extindere către utilizatori din țări latino-americane

Pluria are peste 100 de cafenele și 450 de spații de coworking în rețeaua sa, fiind prima soluție care aduce cafenelele mai aproape de echipele și companiile hibride. Cu achiziția Bili, utilizatorii Pluriei vor beneficia de experiențe de lucru îmbunătățite în peste 110 orașe din 14 țări latino-americane și europene. Pluria anticipează că aceste spații vor beneficia rapid de noua soluție și se așteaptă ca numărul de cafenele din rețea să se tripleze în următorul an.

„Sunt entuziasmat că tehnologia Bili va susține viziunea Pluriei de schimbare a modului de lucru hibrid,” a declarat Daniel Popa, fondatorul Bili. „Această integrare va ajuta proprietarii de cafenele să își crească veniturile accesând baza de clienți Pluria și susținând în același timp munca flexibilă.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.