Cât ar putea costa Volkswagen ID.Buzzdoar 2 minute sa citesti articolul

Volkswagen ID.Buzz

Monovolumul electric Volkswagen ID.Buzz este de așteptat să aibă un preț de pornire sub 60.000 euro în Germania, odată cu startul vânzărilor în septembrie.

Volkswagen ID.Buzz, la preț de VW Multivan T6.1

Surse ale companiei care au spus că prețurile pentru variantele pentru pasageri ale ID.BUZZ vor fi similare cu cele pentru variantele existente ale VW Multivan T6.1, în timp ce stimulentele guvernamentale germane ar putea scădea prețul la aproximativ 50.000 de euro.

Volkswagen a anunțat oficial că va lansa versiunea de producție a noului monovolum electric ID.Buzz pe data de 9 martie.

ID.Buzz este o reinterpretare modernă a celebrului model Type 2, lansat pentru prima dată în anul 1949 În funcție de tipul de caroserie, acesta s-a numit Transporter, Kombi sau Microbus. Informal, în Germania s-a numit Bulli, în SUA a purtat denumirea de Bus, iar în Marea Britanie a fost numit Camper.

Viitorul VW ID.Buzz este bazat pe aceeași platformă modulară pentru vehiculele electrice (MEB) ca Volkswagen ID.4. De aceea, din punct de vedere vizual, camperul germanilor ar trebui să preia elemente estetice de la crossover, precum și sistemul de propulsie.

Asta ar însemna ca versiunea entry-level să primească un motor electric montat posterior. Acesta va genera 204 CP și 310 Nm de cuplu. De asemenea, va exista și un model cu tracțiune integrală AWD cu două unități electrice. Puterea combinată va fi de 300 CP, iar cuplul va fi de 459 Nm.

La capitolul autonomie, ID.Buzz în versiune de top va primi o baterie de circa 100 kWh. Aceasta i-ar fi suficientă monovolumului german să parcurgă în jur de 500 km cu o singură încărcare. Celelalte modele vor dispune de acumulatori mai mici, cu capacități cuprinse între 48 și 110 kWh.

Noul VW ID.Buzz va fi produs la uzina din Hanovra.

Sursa: Carscoops

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.