Bringo aduce Benefito Mobile: cartelă prepaid cu credit la achiziția de produsedoar 1 minute sa citesti articolul

bringo

Bringo, platforma specializată în cumpărături online și livrare la domiciliu, aduce în aplicație Benefito Mobile, o cartelă prepaid prin care utilizatorii primesc credit la achiziția de produse și servicii.

Parteneriatul dintre Bringo și Benefito Mobile oferă utilizatorilor acces la servicii de telefonie mobilă, în timp ce răsplătește și transformă loialitatea utilizatorilor în credit de cartelă: achiziționarea cartelei, dar și fiecare comandă plasată în Bringo, în perioadele de promoție, înseamnă un bonus de 20 lei care poate fi folosit la reîncărcarea cu credit a cartelei Benefito.

”Parteneriatul cu Bringo este un pas important în extinderea rețelei de Parteneri care oferă utilizatorilor Benefito credit bonus la cumpărături, o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli. Prin intermediul platformei Bringo utilizatorii vor fi recompensați cu credit bonus pentru cumpărăturile pe care le fac în marile lanțuri de retail precum Carrefour”, a declarat Marius Ionescu- CEO Benefito Mobile.

Cartela este disponibilă în Bringo prin rețeaua de magazine Carrefour.

Cum funcționează Benefito Mobile:

 1. Utilizatorii Bringo pot comanda cartela la orice comandă din aplicație.
 2. Utilizatorii fac cumpărături prin Bringo
 3. și primesc credit bonus pentru reîncărcarea cartelei, sub forma unui voucher.
 4. Voucherul are o valoare de 20 lei și este valabil pentru orice reîncărcare de minimum 10 lei achiziționată.
 5. Utilizatorii pot folosi voucherul pe site-ul Benefito Mobile. Creditul este valabil 30 de zile de la data activării cartelei.

Bringo are în prezent peste 200 de magazine partenere – în total, peste 90.000 de produse cu livrare între 30 și 90 minute.


Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară.Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun comentariu
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.