Black Friday 2022 – eMAG a vândut de 644 milioane lei, cu 35 de milioane mai mult decât anul trecut. Plata în rate a crescut cu 43%doar 2 minute sa citesti articolul

depozitul emag

​eMAG a anunțat cel mai bun Black Friday din cei 11 ani, comenzile totale fiind de 644 milioane lei, față de valoarea de 609 milioane de anul trecut. Fiecare comandă a conținut, în medie, 4,1 produse, și a avut valoarea medie de 1.170 de lei.

În premieră de Black Friday, orașul Cluj-Napoca a preluat primul loc în topul localităților după valoarea medie a comenzii per client, urmat de București, Iași și Constanța.

Categoriile de produse care au stârnit cel mai mare interes au fost: articole de băcănie, băuturi, jucării și articole pentru copii, produse de îngrijire personală, mobilă și articole pentru casă sau electronice și electrocasnice. Dintre categoriile speciale, disponibile doar de Black Friday, carnea de porc, voucherele de reducere pentru bilete de avion Tarom, pachetele turistice și serviciile medicale au fost de interes pentru clienții eMAG.

Plata în rate a crescut cu 43% față de anul trecut, 90% dintre plățile în rate fiind efectuate direct din contul eMAG/Wallet.

Black Friday a accelerat plata cu cardul, metodă folosită pentru plata a 63,2% dintre comenzi. Comenzile de pe dispozitive mobile au fost la cel mai înalt nivel, cu peste 81,9% din total.

Mai bine de jumătate dintre comenzile totale, adică 51,8%, au fost plasate la easybox, iar 40.000 de colete au ajuns din seara zilei de Black Friday în lockere.

75% dintre comenzi vor fi livrate în primele cinci zile după Black Friday, infrastructura logistică fiind pregătită să asigure livrarea completă a tuturor comenzilor până pe 25 noiembrie, spune compania.

Top categorii de produse comandate

Băuturi, băcănie și petshop: 380.366

Jucării și articole pentru copii: 364.139

Parfumuri, îngrijire personală și cosmetice: 276.772

Mobilier și produse pentru casă: 204.135

Electrocasnice mari și mici: 165.194

Bricolaj, grădină și auto: 142.544

Telefoane, tablete și gadgeturi: 138.813

Laptopuri, IT, birotică și papetărie: 128.049

Televizoare, audio- video, gaming, cărți: 119.159

Fashion și sport: 102.801


Citiți articolul original pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.