Arhitecții de la PickTwo Studio se extind pe piața din SUAdoar 2 minute sa citesti articolul

picktwo

PickTwo Studio, companie de arhitectură și design în horeca din România, își extinde prezența pe piețele internaționale prin încheierea unui parteneriat cu o companie de arhitectură și design de interior din California, SUA.

PickTwo estimează că extinderea pe această nouă piață va genera în următorul an afaceri de 400.000 de euro și un număr mediu de 6-8 proiecte pe an.

Echipă de 60 de arhitecți

Prin această extindere, compania va pune la dispoziția clienților săi o echipă de peste 60 de arhitecți, aflați pe două continente diferite, cu o vastă înțelegere multiculturală.

”Piața din SUA este dinamică, atractivă, cu un ritm de lucru accelerat, care stimulează creativitatea echipei, un motiv în plus pentru care ne-am dorit acest parteneriat. Extinderea în Statele Unite nu doar că va deschide noi oportunități pentru PickTwo Studio, dar va și consolida prezența internațională a brandului, facilitând accesul la o clientelă diversificată și exigentă”, a precizat Sebastian Mîndroiu, cofondator PickTwo Studio.

Un nou brand

PickTwo a finalizat deja două proiecte de amenajare în SUA pe segmentul horeca, proiecte ce au confirmat parteneriatul ce se va derula sub brandul Vive.Co Studio. Birourile din SUA vor fi conduse de cofondatorii de Bethany Deac, arhitect și Principle Vive.Co, și Bogdan Deac, Business Developer. De altfel, acest pas reprezintă o dezvoltare organică a studioului de arhitectură, după ce, recent, studioul a demarat un proiect imobiliar de amploare în Zanzibar.

Aceste proiecte evidențiază abilitatea studioului de a aborda diverse piețe și de a se adapta la cerințele locale, păstrând în același timp o viziune creativă unică. Estimăm că în următoarea perioadă procentul proiectelor internaționale va crește la 30%, și nu putem decât să fim entuziasmați de ceea ce va urma, a mai precizat Diana Dachin, arhitect și CEO PickTwo Studio.

În primele patru luni din 2024, PickTwo a derulat proiecte pe horeca și retail cu afaceri generate de peste 460.000 de euro. Pentru acest an, estimările arată că PickTwo va înregistra o creștere de 10% în cifra de afaceri, depășind 1,3 milioane de euro.


Citiți articolul original pe revistabiz.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (revistabiz.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.