Altex dă startul primei campanii Black Friday din 2022doar 1 minute sa citesti articolul

altex

Magazinele Altex au dat startul primei campanii de Black Friday din 2022, oferind reduceri semnificative pentru această perioadă a anului, atât online cât și offline.

Campania Altex Black Friday de Iarnă a ȋnceput joi, 17 februarie și durează o săptămână, transmite compania, într-un comunicat. Ȋn această perioadă, retailerul ȋși așteaptă clienții cu oferte atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro și mediagalaxy.ro.

Clienții Altex beneficiază de prețuri cu până la 50% mai mici la telefoane, tablete, electrocasnice mici și accesorii beauty. Produsele cosmetice, cele din categoria de sănătate și băuturile sunt, de asemenea, reduse cu până la 50%.

Categoriile bricolaj, sanitare și mobilă au reduceri de până la 40%, iar laptopurile, gama IT și electrocasnicele mari, de până la 30%. Pentru acestea din urmă, clienții pot primi și un voucher de 150 de lei, dacă predau produsul vechi la schimb.

„Black Friday de Iarnă (…) este o bună ocazie ca ei (clienții, n.r.) să-și reȋnnoiască tehnologia pe care o folosesc zi de zi, să aleagă produse noi, mai performante, cu un consum mai redus de energie. Promoțiile din campanie ajung până la 50%, iar produsele alese sunt din categorii precum IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, produse pentru copii, sport, mobilă etc.„, spune Raul Filip, director de achiziții Altex România.

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.