Fondul de growth Agista anunță achiziționarea unui pachet minoritar în cadrul rețelei de clinici medicale Centrokineticdoar 3 minute sa citesti articolul

dr andrei bogdan
Bogdan Andrei, Director Medical si fondator Centrokinetic

Fondul de investiții de growth Agista, în curs de autorizare la Autoritatea de Supraveghere Financiară, anunță semnarea contractului de achiziție a unui pachet minoritar din rețeaua de clinici medicale Centrokinetic, specializată în ortopedie, neurologie și recuperare medicală, pentru a susține planurile de expansiune la nivel național și a contribui la consolidarea prezenței rețelei pe piața serviciilor medicale. Semnarea tranzacției confirmă misiunea Agista de a investi capital în pachete minoritare în companii românești cu potențial de scalare la nivel regional. Tranzacția este supusă aprobării Consiliului Concurenței.

Fondată în 2016 de doctorul ortoped Andrei Bogdan, rețeaua de clinici medicale Centrokinetic a depășit anul trecut o cifră de afaceri de 4,5 milioane euro, cu o EBITDA de 600.000 euro.

„Centrokinetik este una dintre cele mai apreciate clinici de ortopedie și recuperare medicală din București, cu o echipă de specialiști puternică și un model de business sustenabil și robust. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea businessului și extinderea rețelei de clinici la nivel național, scalând modelul de business și păstrând, totodată, calitatea serviciilor oferite. Intrarea Agista în acționariatul Centrokinetic înseamnă începutul unui nou capitol de creștere în viața companiei și o bună ocazia de a pune în practică misiunea Agista de a transforma compania în jucător regional”, a declarat Nicolae Kovacs, CEO Agista.

Centrokinetic oferă o gamă largă de servicii de recuperare medicală pentru adulți și copii, cu o echipă de peste 110 medici și terapeuți specializați în afecțiuni ortopedice și neurologice, având trei clinici localizate în București.

„Parteneriatul cu Agista este un pas important în strategia de dezvoltare a rețelei medicale Centrokinetic. De la momentul lansării, în 2017, și până în prezent, creșterea companiei a fost organică, naturală. Focusul nostru constant a fost și va ramane în continuare nivelul actului terapeutic, concretizat în recuperarea medicală cu rezultatul cel mai bun posibil pentru fiecare pacient care apelează la serviciile clinicii. Însă colaborarea cu Agista reprezintă pentru noi o oportunitate și un angajament de accelerare a dezvoltării companiei. Pentru că simțim că datoria noastră nu este doar de a crea un sistem de performanță în recuperarea medicală în România, ci și aceea de a permite unui număr cât mai mare de pacienți accesul la o recuperare medicală corectă, prin creșterea numărului de clinici și a acoperirii geografice oferită de Centrokinetic” a declarat Bogdan Andrei, Director Medical si fondator Centrokinetic.

AGISTA se alătură Centrokinetic în calitate de partener strategic de dezvoltare cu expertiză consistentă în zona de scalare a businessurilor, și care poate oferi soluții concrete de eficientizare a proceselor interne de business și oportunități de creștere prin accesarea resurselor proprii.

Fondul de investiții de growth Agista, în curs de autorizare la Autoritatea de Supraveghere Financiară, un brand lansat de Impetum Group, susține prin capital și know-how acele IMM-uri românești ale căror produse și servicii sunt sau devin esențiale pentru societate. Cu specific de acționar minoritar, Agista investește tichete între 2-5 milioane euro și acționează ca un investitor ancoră, cu rol strategic, având reprezentant în board-ul companilor din portofoliu contribuind la dezvoltarea rapidă și sănătoasă a acestora. Prin parteneriatul cu Agista, o companie beneficiază de soluții personalizate, ghidaj și networking, având alături un partener de creștere în perspectiva transformării în campion regional.


Citiți articolul original pe financialintelligence.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.