Sezamo.ro, un nou serviciu de livrare online, intră în Româniadoar 1 minute sa citesti articolul

sezamo

Sezamo.ro este noul serviciu românesc de livrare a alimentelor lansat de Rohlik Group, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de livrare online de produse alimentare din Europa.

În primul an, Sezamo va putea livra aproximativ 8.000 de articole diferite direct în casele clienților în termen de 2 ore de la plasarea comenzii chiar din prima zi. Produse regionale, cum ar fi fructe și legume, carne, pește, lactate și produse de panificație completează gama completă de produse furnizată de Sezamo, împreună cu mărci internaționale și produse proprii.

Românii vor avea astfel, în 2022, o alternativă de zi cu zi la cumpărăturile din supermarket.

Pentru a răspunde tuturor nevoilor vânzătorilor și clienților Rohlik, un depozit dedicat de 10.000 mp în CTPark București Nord va fi personalizat și va include spații de depozitare dedicate cu temperatură controlată pentru produsele proaspete pe care Sezamo le va oferi. Locația a fost de o importanță cheie, deoarece trebuie să fie accesibilă atât echipelor de livrare a clienților, cât și furnizorilor.

Sezamo, parte a Grupului Rohlik, utilizează vehicule electrice și alimentate cu gaz sau biciclete de marfă propulsate de oameni, parteneriate puternice cu producătorii locali și, acolo unde este posibil, ambalaje ecologice și pungi de cumpărături reutilizabile.

Rohlik Group („Rohlik”) anunță că Tomáš Chadzivasilis va ocupa funcția de Chief Executive Officer.

Fondat în 2014 în Republica Cehă, Rohlik Group este unul dintre cele mai importante servicii de livrare online de alimente din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul Sezamo pentru toate cele trei ţări. Compania este dinamică și în creștere rapidă și a înregistrat un profit de 290 milioane EUR. în 2021, obținând astfel statutul de unicorn. Cifra de afaceri a grupului a depășit, în 2020, 300 de milioane de euro.

Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.