Noi speakeri se alătură Tigers Summit pe 28 mai – celebrăm antreprenoriatuldoar 3 minute sa citesti articolul

tigers summit romania

Tigers Summit 2024 se apropie și pe 28 mai toți cei interesați de oamenii care schimbă lucrurile prin antreprenoriat în România sunt așteptați la Nayam Events pentru o zi întreagă de networking.

Tigers Summit este despre lideri, despre inovație, despre prezent și viitor. O incursiune de o zi într-o Românie ce stă ascunsă uneori în spatele știrilor negative. O Românie văzută prin ochii start-up.ro.

Evenimentul este unul despre o Românie optimistă și care clădește în fiecare zi, în care antreprenorii sunt personajele cheie, așa cum au fost în ultimii 9 ani pe start-up.ro.

Înscrie-te aici la eveniment pentru o zi în care să găsești oameni potriviți care să te ajute.

Tigers Summit este un eveniment susținut de către Vodafone Business, ca Technology Partner, Daktela și Arggo.

De asemenea, Community Partners sunt La French Tech Bucharest și British Romanian Chamber of Commerce.


Tigers Summit 2024 este organizat pe mai multe direcții:

 • Tigers of Entrepreneurship – companii mari care au marcat economia românească
 • Tigers of Tech – companii care au șansa să devină lideri mondiali pornind din România
 • Tigers of eCommerce – cum comerțul electronic poate face România să crească
 • Tigers of Investment – cine finanțează inovatorii
 • Tigers of the Future – companii încă mici, dar care au șansa să crească enorm în următorii ani

Iată noi speakeri confirmați la eveniment și pe care-i poți cunoaște:

Tigers of Investment – Marius Istrate, Președinte TechAngels România

Marius Istrate este investitor, consultant pentru startup-uri și partener de investiți. Este președintele TechAngels România, cea mai mare comunitate de investitori privați din România. Anterior a fost Venture Partner la 3VC, investitor și adviser Crew Capital, iar anterior a lucrat la UiPath, primul unicorn românesc unde a fost responsabil de zona de HR, talent și creșterea oamenilor în companie. A fost alături de UiPath din momentul când firma avea 120 de angajați până când a ajuns la 3.000 de angajați.

Tigers of eCommerce – Laura Sardescu, cofondatoarea NeaKaisa.ro

Laura Sardescu este co-fondator și CMO al Neakaisa.ro, alegând drumul antreprenoriatului în 2014. Pasionată de eCommerce și marketing, a crescut un magazin online nișat pe produse pentru amenajarea băilor, construind un brand al cărui valori sunt orientate către client.

Scalarea și performanța au devenit misiunea ei în Neakaisa.ro pentru ultimii 10 ani. Crede că orice companie are 2 piloni de bază – valorile din spatele fiecărei acțiuni și oamenii alături de care business-ul se dezvoltă.

Tigers of eCommerce – Raluca Radu, Answear.ro și Managing Partner MTH Digital

Raluca Radu este Founder & CEO al agenției de marketing online full-service MTH Digital. În cadrul agenției, Raluca conduce o echipă formată din peste 25 de specialiști în digital marketing și se ocupă de promovarea celor peste 100 de clienți ai agenției.

În trecut, Raluca s-a ocupat de lansarea și creșterea Answear.ro pe piața din România de la lansarea din 2015 până în prezent, iar în 2022 Raluca a primit premiul pentru cea mai bună campanie de marketing în cadrul CONAF pentru campania “Girl Power” dezvoltată de Answear.ro.

Cine vine la eveniment?

 • Companii românești și internaționale care au marcat ultimii 34 de ani
 • Tineri inovatori care au găsit noi modalități de a face business – prin modele noi sau prin tehnologie
 • Lideri de afaceri
 • Specialiști din mediul academic sau din industrie
 • Premiere mondiale care se vor realiza în România

Citiți articolul original pe start-up.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat care aduna tot ce e mai bun din media de business din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – contact@romaniahub.ro. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
 • Niciun comentariu
 • Adauga un comentariu

  Newsletter

  Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

  PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.