Evenimente de neratat toamna astadoar 3 minute sa citesti articolul

evenimente toamna

Nu e simplu să fii mereu la curent cu ce este nou. Aceasta însă e o condiție esențială pentru un HR bun, care vine întotdeauna cu strategii inovatoare de atragere, retenție și motivare a angajaților. Iar ideile bune nu apar peste noapte, ci necesită un efort continuu. De aceea e important să nu lipsești de la conferințe, cursuri sau traininguri ce ar putea să-ți genereze idei noi și poate mai inedite. Ți-am pregătit lista de evenimente pentru toamna asta!

De la ce evenimente nu trebuie să lipsești toamna asta!

Legislația Muncii Revisal 

27-28.10.22
UNDE: București sau online
PREȚ: 650 lei pentru participarea online / 750 lei pentru participarea fizică
ÎNSCRIERI AICI
DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să fii la curent cu schimbările legislative privind telemunca și salarizarea. Printre subiectele ce vor fi abordate se numără: contractul individual de muncă, timpul de muncă și timpul de odihnă, munca suplimentară, munca de noapte, sărbători legale, abaterile disciplinare sau răspunderea contravențională.

Curs Leadership – conducerea și motivarea echipei 

3-4.11.22
UNDE: Online
PREȚ: Cere oferta personalizată completând formularul de înscriere
ÎNSCRIERI AICI
DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să-ți îmbunătățești abilitățile de identificare și dezvoltare a angajaților talentați. Totodată, vei învăța să creezi un mediu de lucru colaborativ în echipă, pentru a obține rezultate rapide și durabile, dar și să motivezi fiecare angajat în funcție de tipologia comportamentală.

HR Summit

17.11.22
UNDE: Cluj-Napoca
PREȚ: 386 de lei
ÎNSCRIERI AICI
DE CE SĂ MERGI: Deoarece evenimentul aduce la aceeași masă peste 200 de manageri de resurse umane, CEO, traineri și specialiști de HR, pentru a discuta despre cele mai fierbinți subiecte din domeniu. Printre acestea se numără recrutarea de noi talente, dezvoltarea acestora, crearea unor planuri de formare a oamenilor sau chiar despre restructurări.

Smart Leadership Workshop: Motivating Quality

17.11.22
UNDE: Timișoara
PREȚ: 750 de lei
ÎNSCRIERI AICI
DE CE SĂ MERGI: Pentru că atelierul se adresează persoanelor cu funcții de conducere și care doresc să-și dezvolte abilitățile de leadership. Astfel, fie că ești antreprenor, manager, CEO sau lider de echipă, acest atelier te poate ajuta să-ți gestionezi echipa cu brio. În cadrul acestuia, vei fi implicat într-o serie de exerciții practice, prin care vei reuși să definești punctele forte și slabe ale culturii organizaționale din compania în care lucrezi.

Employer Branding 100% Masterclass: The Framework 

21-22.11.22
UNDE: Cluj-Napoca
PREȚ: 1.500 de lei

ÎNSCRIERI AICI
DE CE SĂ MERGI: Pentru că acest masterclass este destinat antreprenorilor, managerilor de organizații și profesioniștilor din HR și Marketing care activează în prezent în managementul brandului de angajator și al resursei umane în organizații. Obiectivul cursului este să ofere o viziune completă și coerentă asupra funcției strategice de management al brandului de angajator, cu rezultate directe în atragerea și păstrarea talentelor și, consecutiv, în performanța și profitabilitatea companiilor.


Ți-a plăcut articolul despre evenimente de neratat toamna asta? Citește și:

 


Citiți articolul original pe wearehr.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (wearehr.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun comentariu
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.