​Eugen Anicescu a plecat de la Coface. Alina Popa a devenit noul manager de țarădoar 1 minute sa citesti articolul

alina popa country manager coface romania

Coface România are, începând cu 1 august, un nou manager de țară în persoana Alinei Popa. Practic, ea îl înlocuiește pe Eugen Anicescu, care deținea această poziție din 2016.

Conform unui comunicat al companiei, Alina Popa s-a alăturat echipei Coface în urmă cu 11 ani și are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar. De-a lungul timpului, Alina a ocupat mai multe funcții strategice în cadrul companiei, precum Head of Clients Relations Department, Deputy Managing Director și Commercial Director, funcție pe care a deținut-o 6 ani.

Coface nu dă detalii despre plecarea lui Anicescu, menționând doar că se retrage din companie.

Cu o prezență de peste 25 de ani în România, Coface este un furnizor de servicii integrate de management al riscului prin patru linii de business: asigurare de credit, informații de afaceri, colectare de creanțe și asigurări de garanții.


Citiți articolul original pe hotnews.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (hotnews.ro). Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.