Apple explică utilizatorilor de Android ce avantaje au atunci când se mută pe iOS. VIDEOdoar 1 minute sa citesti articolul

apple spune android cum sa te muti pe ios

Apple se laudă în ultima perioadă că din ce în ce mai mulți utilizatori de smartphone-uri cu Android se mută pe iPhone. Totuși, iOS-ul și Android-ul sunt sisteme de operare destul de diferite, iar unii dintre cei care ar lua în calcul trecerea de pe unul pe celălalt ar putea avea câteva întrebări despre procesul de transfer al datelor și despre diferențele dintre ele. Apple a lansat recent un clip în care încearcă să răspundă la cele mai căutate întrebări pe care le au de obicei clienții atunci când cumpără pentru prima dată un iPhone…[continuare]


Citiți articolul original pe go4it.ro

Declinarea răspunderii! romaniahub.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (go4it.ro) Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Redactia

Redactia

RomaniaHUB.ro este o resursă online care ajută la conectarea companiilor cu furnizorii de servicii în care pot avea încredere. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru industria marketingului digital, dar și un canal de educație pentru celelalte categorii de public interesate de marketing digital, seo, web design, ecommerce.
mood_bad
  • Niciun review
  • Adauga un comentariu

    Alții au citit și...

    Newsletter

    Abonați-vă si primiți e-mailul săptămânal care face citirea știrilor business mai plăcută. Rămâneți informat și distrați-vă, gratuit.

    PS: Abonarea la newsletter este supusă Politicii noastre de confidențialitate și Termenilor și condițiilor.